Stránka 8 z 9

Re: Jaký internetový prohlížeč používáte k zobrazování AVmanie?

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 7. 2009 11:01
od eRiper
Fx 3.5.1

Re: Jaký internetový prohlížeč používáte k zobrazování AVmanie?

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 12. 2009 11:19
od ghersa
Zkousel jsem tu po bete 2. Ryclost mooc pekna, ale m2 mi fungoval trochu divné. Do ted jsem pozival fnal . MAxthon, po letech jsem mu dal sanci a bruo zase letel. Neprehledny, prepícey... A chrome musí dosta a je to on.
Za zacatku párkrát spadla - aktuální relace se ale sama ulozila a po pár dnech myslím probehl update a o ty doby nepada. Konecne rychlejs pracuje s Javascripty a flash a slozitejsí s strukturou stránek

Re: Jaký internetový prohlížeč používáte k zobrazování AVmanie?

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 12. 2009 11:57
od eRiper
Google Chrome 4.0.266.0

Re: Jaký internetový prohlížeč používáte k zobrazování AVmanie?

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 12. 2009 12:05
od Ovo
ghersa píše:...

Nechci prudit, alr nerozumím tomu textu ani za mák.

Re: Jaký internetový prohlížeč používáte k zobrazování AVmanie?

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 12. 2009 12:52
od DevAstor
ghersa píše:MAxthon, po letech jsem mu dal sanci a bruo zase letel. Neprehledny, prepícey...

V základu má Maxthon těch ovládacích prvků až moc, nenáročný uživatel tím musí být jistě zmaten, pokročilý si libuje, ono totiž jde skoro všechno upravit tak jak to vyhovuje a třeba půlku věcí jednoduše vyházet.

Obrázek

Re: Jaký internetový prohlížeč používáte k zobrazování AVmanie?

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 12. 2009 16:40
od xxxdvorixxx
Maxthon je oproti Opeře unuser friendly...Ale gadgetek to má hafo, nic proti tomu.
Chrome dostává smysl díky extensions, lehký a rychlý.

Re: Jaký internetový prohlížeč používáte k zobrazování AVmanie?

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 12. 2009 18:17
od DevAstor
Chtěl jsem používat Operu, ale právě mi stále připadá oproti Maxthon docela user unfriendly. :) Jinak je hodně kvalitní, třeba oproti takovému Firefoxu, který osobně považuji za maximálně user unfriendly prohlížeč, je to vůbec možné, že nemá ani funkci Vložit a přejít?
Ale co jsem chtěl vlastně říct? Jo, že je to všechno asi docela dost subjektivní.

Re: Jaký internetový prohlížeč používáte k zobrazování AVmanie?

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 4. 2010 21:34
od vanDave
Jedou vám v Opeře 10.5 obrázky při kliknutí na náhled fotky a zvětšení do celé velikosti? Se mně nainstaloval update na 10.5 a přestalo to fungovat, takže jsem tu instalaci přeplácl starší 10.1 a už to zase jede.:)

Re: Jaký internetový prohlížeč používáte k zobrazování AVmanie?

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 4. 2010 23:17
od xxxdvorixxx
Popiš ještě moc, to nechápu...? :)

Na 10.52 mi jede zatím všechno.

Re: Jaký internetový prohlížeč používáte k zobrazování AVmanie?

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2010 10:20
od eRiper
Teď jsem asi dva týdny zkoušel Operu 10.51 - ze začátku všechno v pohodě, ale pak mi začalo vadit víc a víc věcí. Takže jsem se vrátil k Google Chrome 4.1.249.1045.

Re: Jaký internetový prohlížeč používáte k zobrazování AVmanie?

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2010 20:31
od The Wolverine
Opera 10.51: Červené tlačítko s logem Opery vlevo nahoře -> Nastavení -> Nastavení -> karta Webové stránky -> u požky Výchozí měřítko (%) zatrhnout "Přizpůsobit šířce".

Re: Jaký internetový prohlížeč používáte k zobrazování AVmanie?

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 6. 2010 18:50
od vizitix
Safari.

Re: Jaký internetový prohlížeč používáte k zobrazování AVmanie?

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 6. 2010 07:22
od vanDave
The Wolverine: Na to přizpůsobování větších obrázků jsem si tak před rokem stáhl plugin a ještě upravil nějaký drobnosti (http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=922&t=1068983), funguje super a jenom na obrázky, takže to nezmršťuje stránku, když je tam text.
Opera 10.5 má myslím nový vykreslovací jádro, tak jestli si ten plugin nepřestal s Operou rozumět.

Re: Jaký internetový prohlížeč používáte k zobrazování AVmanie?

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 6. 2010 14:24
od The Wolverine
vanDave: Díky za tip.

Re: Jaký internetový prohlížeč používáte k zobrazování AVmanie?

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 6. 2010 12:08
od EKKAR
Opera "deset-padesáttrojka" to má taky, navíc vpravo dole u nastavení velikosti zobrazení (v %) jde udělat nastavení pro každý otevřený list samostatně (nezmění to nastavení na ostatních záložkách).