šeďour píše:Repro při vyšší hlasitosti masíruje celé tělo.
Ano. Toto je JEDINY aspekt, kde maju bedne navrch.
slipknot27 
Ano, 802D s Classe monoblokmi (v piatok, podla reportov to bolo v sobotu naopak - 802D + McIntosh a Martin Logan + Classe) boli vynikajuce. Ale budem mat niekedy v zivote 2 x 10 000 EUR na bednu + zvysok? Nie, nebudem.
V zaplatitelnej cene tam boli len Dynaudio Focus (tusim je to model 360, nechce sa mi to klikat). Tie Dynaudia mali uzasny priestor (co je pre mna najdolezitejsie pri hodnoteni zostavy), vynikajuce basy a hrali celkovo velmi kultivovane a detailne (tie detaily su zo sluchadiel "postihnutie"). Ak si si vsimol, bolo to cele pohanane Eletrocompaniet monoblokmi (aspon v piatok). Klikni si, co ta hracka stoji a potom si klikni, na kolko ta vyjdu HD 800 + trebars nova Casea Cepheus + JFET / Lyra / BB-DAC. Podtrhni a scitaj. Potom pridaj dalsie veci do rovnice, ako napr. to, ze nie kazdy ma dom a nie kazdy ma moznost pocuvat hudbu v rozumnom case (pracujem a nie stylom, ze 8 hodin a padla). Po 22:00 je nocny klud a moc "vypekat" v panelaku mozne nie je. Z tohoto hladiska u mna budu sluchadla vzdy to lepsie a praktickejsie riesenie, ako velke stereo. Ale to neznamena, ze velke stereo si nepostavim.
Ale este raz - oproti tomu zvuku, co som mal a co teraz mam som na vystave z nicoho na zadok nepadol. Nebol dovod. Bud som hluchy, alebo bude pravda niekde inde