Jelikož pan tajník si ani po dvou letech nedá pokoj svou lživou rétorikou a kvůli 78,- korunám mne neustále očerňuje, níže zveřejňuji celou naší relevantní korespondenci ohledně dotčeného přehrávače. Nechť si každý udělá obrázek sám. Zprávy jsou řazeny od poslední k první.
V rámci nesení následků za svou nepoctivost je toto mé poslední přihlášení. Za těch x let co jsem zde působil si neskromně troufám tvrdit, že se tu i mou zásluhou povedlo pár dobrých akcí, do kterých jsem investoval osobní prostředky a čas. Realizoval jsem tu mrtě nákupů a prodejů krom toho xDuaa jsem nikdy s nikým neměl problém. Už delší čas se tu veřejně nepohybuju a byť jsem si pohrával s myšlenkou se sem vrátit, tuto jsem dnes finálně zapudil.
Re: xDuuo X10
Odesláno: 4. 4. 2018 14:35
od mrazíkovo
Kdyby si provedl výměnu za originální baterii, tak jak jsi původně uváděl, závada by se vyřešila. Přehrávač jsem otevřel, kabely umravnil a vše funguje jak má. Ta neoriginální baterie má trošku delší kablík, dal jsem si větší práci s jeho usazením a kolíbka pro hlasitost odklikává nahoru i dolu. Dál nemám co bych k tomu psal. Z mojí strany uzavřená věc/lapálie.
Měj se
Pavel
Odesláno: 4. 4. 2018 13:26
od tajnik
To neni vrtoch ani lapalie. Muze tam pod tlacitkem byt skripnuty kabilek a casem se tlakem muze uplne prerusit. Pokud jsi to svym zasahem zpusobil ty, nevidim duvod, abych se na tom jakkoli financne podilel. Muj posledni Sony prehravac jsem prave z duvodu postupne vic a vic nefunkcniho tlacitka musel nahradit necim jinym.
Odesláno: 4. 4. 2018 13:05
od mrazíkovo
Poslal jsem Ti rovných 17 stovek jako projev dobré vůle. Jednak nejsem eshop, abych Ti vracel poštovné a druhak sám jsi psal, že přístroj je funkční a to co Ti vadí je, že tlačítko málo kliká. To beru spíš jako vrtoch, než reálný důvod k případné reklamaci.
Pavel
Odesláno: 4. 4. 2018 12:44
od tajnik
Duvod?
Odesláno: 3. 4. 2018 12:54
od mrazíkovo
Ahoj, no postovny Ti hradit nebudu. Poslu zpet castku, kterou jsem od Tebe dostal.
Pavel
Odesláno: 3. 4. 2018 12:48
od tajnik
Balicek odeslan, postovne 128,-
Podaci cislo: DR0185721321X
Odesláno: 1. 4. 2018 18:46
od mrazíkovo
Hele je to možný, že ty kabely od baterky jsou tam nějak blbě zmuchlaný. Regulace zvuku funfuje a že to nekliká jsem si ani neuvědomil. Proto jsem o tom ani nepsal. Prostě jsem si toho nevšiml. Určitě v tom nic jinýho nehledej. Raději bych ho hodil do koše, než abych si kvůli zakový lapálii mršil jméno. Prostě mi ho v ůterý pošli, já Ti vrátím peníze.
P
Odesláno: 1. 4. 2018 18:31
od tajnik
Dekuji za nabidku, na to se muzu jeste dvakrat vyspat, pokud bych se k tomu rozhodl, protoze na Velikonoce nase posta narozdil ode mne nepracuje.
Ale spis me opravdu zajima, jestli by se to nejak mohlo stat pri te vymene baterie. J.
Odesláno: 1. 4. 2018 18:06
od mrazíkovo
Zmíněné vady si nejsem vědom, zašli mi zpět přístroj, vrátím Ti peníze.
Pavel
Odesláno: 1. 4. 2018 17:47
od tajnik
Dorucovatel misto doruceni baliku do rukou ho ulozil na dorucovaci poste, prestoze jsem cely den byl doma... Protoze v patek bylo zavreno, dostal jsem se k vyzvednuti vcera cestou mimo Prahu. Dneska jsem krabici rozbalil a prekvapene zjistuju, ze mikrospinac pro volume dolu sice funguje, ale ma kratky krok a necvaka, takze nedava hmatovou orientaci a je tak dost obtizna jemna regulace hlasitosti, pokud se na displej nedivam. Nikde v korespondenci ani popisu nabidky tahle vada neni zminena, prestoze jsem se vyslovne na stav pristroje ptal. Muzu se zeptat, jak k teto poruse doslo?
Odesláno: 28. 3. 2018 16:09
od mrazíkovo
Ahoj, balíček je na cestě:
https://www.postaonline.cz/trackandtrac ... 310770465X
Dík
Pavel
Odesláno: 27. 3. 2018 12:48
od mrazíkovo
Ahoj, peníze mám. Na poštu skočím zítra. Jsem na neschopence a dnes už nenám vycházky. Potom Ti písnu podací číslo.
Dík
Pavel
PS. Přibalil jsem dáreček.
Odesláno: 27. 3. 2018 08:41
od tajnik
Poslano 1650,-
Odesláno: 24. 3. 2018 06:15
od mrazíkovo
Ahoj, pošli mi prosím 1.650,- na účet
xxxxx
Až uvidím peníze, skočím na poštu, pošlu to jako balík do ruky a Tobě napíšu podací číslo.
Dík
P
Odesláno: 23. 3. 2018 19:56
od tajnik
Novou origo baterii i s kabilkem - v puvodni kapacite - uz mam, proto jsem se predem ptal na prubeh vymeny.
Mam uz jednu X10 doma, druhou taky vyuzijeme.
Moje adresa:
xxx yyyy
yyyyy
xxxxxx
ČR
Jak to udelame s penezma se rozhodni sam, prevod nebo dobirka, oboji mi vyhovuje. Jarda.
Odesláno: 23. 3. 2018 07:07
od mrazíkovo
Ahoj, jak pisu v inzeratu, po vymene baterie je vydrz kolem 5 hodin, ale je tam baterie s nizsi kapacitou, nez byla puvodni. Pokud by se sehnala baterie s kapacitou vyssi, vydrz by byla jiste delsi.
Muziku tam neni nechat kde, xDuoo nema vestavenou pamet.
Pavel
Odesláno: 22. 3. 2018 21:51
od tajnik
Předmět zprávy: xDuuo X10
mrazíkovo píše:
Nová cena 1.650,- s poštou po ČR.
Vzal bych si tuto nestastnou X10 s pouzdrem, doufam jen, ze zavada byla v baterii a ne v elektronice pristroje. Pokud by taky k tomu byla "slusna porce muziky", akceptuju puvodnich 1750,-

. Penize poslu predem prevodem, nebo dobirkou, jak budes chtit.