Tak v tomhle vláknu se to fakt dlouho nehejbalo, když se podíváte na poslední datum, tak poslední příspěvek byl ještě v době kdy stály dvojčata.A protože ATTA žádnej bastlíř nebyl a pilot byl hrozně mizernej, tak jsem se rozhodnul sem dát nějaký obrázky věcí, který buď používám a nebo je válím v šuplíku na někdy.
Tak třeba, prototyp sluchátkového zesilovače, navržený na základě zesilovače DPA 235.
Obraz162.jpg
Vzadu vstup a potencimetr hlasitosti, uprostřed modul jednoho kanálu a vpředu sluchátkový výstup, kontrolka a stabilizace napájecího napětí.Plošné spoje jsem navrhoval v Layout.
Další věc je aktivní filtr pro subwoofer se třemi dvojitými operačními zesilovači.Frekvenční průběh je 25 až 80Hz na pevno nastavený.Je to spíš vhodné do auta, nebo k domácímu kinu.Napájí se symetricky a obsahuje subsonický filtr, aby nedocházelo k přetěžování reproduktoru za koncovým zesilovačem.
Obraz163.jpg
A tohle je symetrický zdroj +-12V navržený tak, aby se dal samostatně zastavět do nějakého přístroje.
Obraz171.jpg
Navrženo opět v Layoutu.Fotil jsem to mobilním telefonem, takže kvalita fotek je minimálně diskutabilní, ale nehodlám o ní diskutovat.Nejsem žádnej fotograf...
Doma: Ultimativní audio miniPC, DAC + zesilovač HEGEL, třípásma LSM (geniálně navrhl Kocour)
Sluchátka: AKG K812, AKG K701,Beyer 770, 990, planární SDR wood.DAC + zes. TEAC
Na ven: FiiO X5, Trinity Delta II, Oriveti Primacy, FiiO X1, Sony MH1, atd.