To bych taky mohl něco napasat
tak na prvním místě jistě ženy, na druhém místě to budou auta, pak počítače (hardware) a pak samosebou reproduktory a jiná AV technika
- Co se týče aut tak popravdě se vyznám v autech škoda, audi a ford, ostatní jde mimo mě
- Tak počítače, přiznám se, software to neni moje hobby, ale hardware, to už je jiná, nejvíce z celého PC mě zajímají procesory a jsem zapřísáhlý Intelista, co se grafik týče tak jasný nVidiista
ale nutno uznat měl jsem jak AMD tak Intel a ATi i nVidia. Samozřejmě mě asi nejvíc zajímá sestavování PC a opravy. Hry taky občas hraju když je venku moc "krásně", ale spíš mě baví jejich úpravy (mody) a řešení problémů, někdy se zapojuji i do beta verzí.
- no Audio/Video, přiznám se že tady jsem jasný nováček, jednak mi na to nezbývají peníze a taky proto, že mi na to nezbývají peníze, možná sem to už zmiňoval, ale je to tak důležitý problém že jsem ho musel zmínit hned dvakrát
Určitě to bude tím, že si přítelkyně myslí že pračka co si svámi při praní povídá je důležitější než pěkný Domácí Kino, no vzhledem ktomu, že auto si bere své daně tak vyhrávají pračky a ledničky
Nicméně jsem sehnal z druhé ruky (bohužel musím) DK Onkyo HT S5305, ano nic moc ale AVR je slušný, chvíly hrálo u TV a pak jsem musel přesunout k PC, protože ty Creative už dosloužily, teďka mám u PC AVR a kněmu stereo Canton GLE 403 (též z druhé ruky) a musím přiznat, že si ani neztěžuji že nemám SW a ještě ktomu je to připojený na multik. AVR a opravdu slušný. Nyní jsem sehnal AVR Yamaha 3064 a JAMO S 426 HCS 3 a Jamo SW 200 pro DK tak se snad aspoň prstíčkem dostanu do světa lepšího zvuku než jsem byl zvyklý
TV mám FullHD Samsung 40palců, BluRay též Samsung a jsem i ujetej do filmů a to výhradně na Blu-Ray.
- Dále pak miluju ranní běhání a semtam si zvednout nějaké to kilíčko, běhám i protože musím a taky proto že jsem víkendový kuřák (dřív sem kouřil dost, ale s klukama u piva si jistě dám), musím především proto, že mám štěstí na úrazy a musím to pravidelně rozhýbávat abych nemusel na rehabilitace
Toť asi vše o mě