konečně se dostávám do fáze, že budu objednávat nějaký domácí kino vlastní sestavy, žádnej al in one systém, který jsem ze začátku preferoval...
Mám ale dva problémy - jedním je cena, musim se vejít do 25 000,-
druhým problémem je to, že přední repro musejí být regálové, nízké.. Mám nízkou obývací stěnu, tim pádem sloupy nepřipapadaj bohužel v uvahu, což výběr značně zužuje...
A co, že jsem to vybral za bedny?
1. Heco victa 300, victa 200, victa 100 center a victa SUB + nějaký receiver Onkyo, nevim pořádně jaký, vyznat se vnich pro laika je problém...

2. Magnat supreme 200, 100, C 250 a SW 201.
3. něco od Yamahy, receiver Yamaha RX-V465 a bedny nejspíš Yamaha NS-333 B, ale nevíc co subwoofer a center..
Musí to umět hrát slušně muziku, v zásadě koukám z 80% na hudební DVD a ted snad i Blue ray, 15% CD atd. a zbytek filmy, rádio... jasně, neni to nic moc na hudbnu, ale prostě větší rozpočet neni tak sháním aspon to nejlepší za daný peníze... Samozřejmě to musí umět ty blue ray zvukový kodeky, nějaký ty true hd dts atd.. zatím se v tomhle neorientuju..
Co poradíte? Nejvíc se mi zamlouvají bedny heco a nějakej ten Onkyo receiver k tomu...
nejmín magnat, ty bedny maj bohuželk dost strašnej design...

Díky za rady.
-- 22. 4. 2010 23:02 --
Jinak je to na ozvučení místnosti 5 x 3 metru s tim, že repro by od sebe byly rozmístěný 2,5m od sebe, 2,5 přední - zadní. takovej čtverec.