ted posledni vec co me zajima že bych si rád zmeril minost jak zni .. trochu pochytal echo atd. samozrejme na amaterske urovni a spíš jen protože to chci zkusit

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Duddits_cz píše:Josef07 píše: a teď mám receiver - Denon 4310 + regálové repro - polk S55E.
Nejsou S55E sloupy?
Kremilek62 píše:Zdravím, rodiče mají TV Hitachi, model: 40HXC46, rok výroby ?
Jelikož mají problém s porozuměním mluveného slova z TV, tak jsem jim právě pořídil (v blahé víře) jednoduchý "2.1 Channel Soundbar with Wireless Subwoofer JVC TH-E741B". Za celý víkend jsem ale nepřišel na to, jak to propojit. Poradí mi někdo? Díky předem.
sonny360 píše:Ty dialogy jsou vazne problem, docela by me zajimalo jestli to nekomu funguje korektne, me se to hodne zlepsilo po prechodu ze soundbaru Sonos Beam gen 2 na stereo sestavu, zvuk je jinde a dialogy jsou na tom rozhodne taky lepe...
JaKubajz píše:Ahoj všichni. Trochu to tady oživím, ač to nebude úplně k věci. Po dlouhém rozhodování jsem si pořídil soundbar k tv. Konkrétně LG S80QR - https://www.lgshop.cz/lg-s80qr
Je to opravdu super věc, včetně těch zadních bedýnky a celkového výkonu 620W. Mám jeden dotaz o umístění subwooferu viz. foto.
Může být takto otočen bočním reproduktorem ke skříňce pod TV? Mám ho trochu odsunutý, aby se basy odrážely. Na druhé straně je otevřený prostor asi 8 m do jídelny a kuchyně - směřoval by tam.
Trochu bojuji se zvukem např z Netdlixu, HBO nebo Disney... dialog je docela potichu, a vše okolo hraje jako blázen. Tuším, že bude na vině i televize. Ta je v plánu letos nová(až budou akce na LG, mám v plánu C2)
Závěrem, kdo by zvažoval koupi tohoto ozvučení, můžu jen doporučit
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků