Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Pařmenn píše:Qobuz registrace z Německa. Bubble u nás. Yamaha Server načte a frčí to. 192/24 načteno na Yamaha.
merhaut píše:O důvod víc vrhnout se na kvalitní streaming. Jeden můj dobrý známý, sběratel CD s aparaturou za +1M se do něj právě zdravě zbláznil - a pořídil si rovnou streamer Mola Mola Tambaqui za čtvrt mega:-)
merhaut píše:V každém případě bude u mě i několika známých vedle Tidalu i Qobuz. Streaming náš vezdejší:-)
merhaut píše:Je to DAC i streamer, Michal to chce používat jen jako DAC, jak jsem pochopil z toho jeho výronu emocí. Otázkou je, zdali to bude platit zítra, protože u něj právě propuknul cyklus:-)
Za daleko zásadnější považuju v této souvislosti fakt, že i dosavadní militantní odpírači streamingu z nejvyšších pater hifibláznovství postupně odhazují zábrany a dokáží ocenit, že to nejenom dobře hraje, ale že je tam ke hraní neuvěřitelná nabídka titulů, nesrovnatelná s čímkoliv jiným dříve reálně dostupným. Já jsem se dostal ve svém CD klubu MCD na max 15000 titulů, což byla, spolu s nabídkou Vildy Hampla, největší veřejně dostupná nabídka hudebních titulů v Česku. A oproti dnešním streamingovým službám je to přitom jen pár promile!
Svým způsobem revoluce.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků