Trochu som sa s tym hral a nejaké malé korekcie sa mi podarilo spraviť len trošku ladenie faz a parametric eq v aplikacii.
Zlta je aktualna

Pre zaujimavosť a porovnanie zmerany jeden sub v zadnom rohu, všetky prepady su spôsobene vplyvom miestnosti, skušal som menit, fazu, polaritu, delay nič nepomahalo, jedine fyzická zmena polohy subu alebo MLP ale s tým že potom sú prepady inde, takže keby som mal jeden sub nebolo by prakticky možné to zmysluplne vyladit.

Otázka na skúsenejších. Ked kalibrujete viac subov na akú hlasitost ich kalibrujete? Štandardne jeden na 75db tak ako aj všetky ostatné repro, ale ked je subov viac nechávate každý na 75db čo je pri štyroch v súčte cca 85db alebo uberete na každom tak aby výsledná hodnota bola 75db? Ja mám basy rád trochu "hot" čiže zatial ich mám každý na 75db aj podla dolby sa mi zdá že repro by mali byt na 75db v peaku 105db a suby 85db v peaku 115db ale tu sa nechám opravit.
A druhá otázka pred tým som to vedel ale asi prebehla nejaká aktuálizácia a neviem to teraz nájsť, že ako v progreme REW meriate subwoofery spolu s L+R? Ja viem zmerat osobidne suby s L a s R ale nie spolu oba kanaly L+R. Vdaka