Tak sem to testoval vecer za tmy na 46" samsung es8000 vzdálenost 2,5m ..
videa: výše postnuté Samsung Demo, Kuro experience demo, Samsung contrast demo a Panasonic demo mléčnou dráhu.
film: Dark Knight - uryvky
televizi sme nastavili na nastavení které bylo doporučeno na Avforums.com, jeste sme zkouseli z flatpanelshd ale nakonec sme nechali to z avforums.com
No co dodat, byl jsem mile překvapen, bál jsem se cloudingu, ten sem videl jen u jednoho videa trosku v rohu..skoro nepozorovatelné, pokud bych se na to prímo nesoustredil tak si toho asi nevšimnu. Televize perfektní, pro mě lepší jak VT50...co se týče tech blbinek jako voice & motion control, tak to funguje prekvapive dobre, ale nic z ceho bych si sedl na zadek, spíš taková zalezitost s kterou vás baví si první týden hrát.
Tak nějak jsem pro tuto tv pevne rozhodnut a nadelím si jí pod stromek, pokud me do tý doby nezaujme neco jiného, ale vzhledem k tomu ze Sony HX850 me zklamala a Philips tenhle rok taky za podobný finanční obnos nemá nic lepšího tak to vypadá na toho Sama...
Ps: jen doufám ze az si ji poridim tak dostanu alespon stejne dobrý kousek..prece jen stím cloudingem to muze být kus od kusu jiné...

Macbook Pro 13" 2011 early / iPhone 5S / Harman Kardon AVR 100 + QLN Qubic 2 / Optoma HD131xe - 90" úhlopříčka / Beats Solo 2