Stránka 5 z 5

Re: Přepěťová ochrana - má to cenu?

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 5. 2014 09:52
od bogino
icotech852 píše:...ale jednu vyhodu ta predlzovacka predsa len ma - kovove puzdro a jeden kondenzator

Tu su obrazky tohoto aj podobnych produktov, len na 1 kondenzator to nevyzera.
http://sazykin.ru/blog/archives/393

Gigawatt PF2 je za cca 1000 EUR ... dakujem, neprosim :D

-- 31. 5. 2014 09:55 --

icotech852 píše:
bogino píše:neviem, co do toho pichnut:

hocco do 1500W ako uvadza vyrobca

Myslel som na konektor, nie zatazitelnost. Nas 230V 3 polovy do toho nepichnes. Mozno UK konektor tam ide pichnut.

Re: Přepěťová ochrana - má to cenu?

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 5. 2014 11:55
od icotech852
Tu su obrazky tohoto aj podobnych produktov, len na 1 kondenzator to nevyzera.
http://sazykin.ru/blog/archives/393

viewtopic.php?p=10100808#p10100808

-- 31. 5. 2014 13:01 --

v tom mojom vlakne o monsterpower som to vysvetloval,preco je tato filtracia "slaba".Preto,pretoze je nadimenzovana na 16A podla normy - 16A je predpisana norma na zasuvky a tym padom je indukcnost cievky mala

viewtopic.php?f=1874&t=1205335

- pre zariadenia ako DACy ci sluchatkove zosilovace by filtracia mohla byt podla mna vacsia.Pri 1,5A odbere sa v lacnych odrusovacich zariadeniach pouzivaju odrusovacie cievky 10mH

pokial si vsimnes tak niektory vyrobcovia ako napr.Musical Fidelity davaju do DACov i tento filter - stoji 10e

-- 31. 5. 2014 13:11 --

to je tento filter - cize ziadne voodoo
Obrázek

-- 31. 5. 2014 13:13 --

Myslel som na konektor, nie zatazitelnost. Nas 230V 3 polovy do toho nepichnes. Mozno UK konektor tam ide pichnut.

podla mna je to univerzalny konektor,cize pojde tam i nasa norma - klasika 230V
EDIT:CHYBA - chybajuci zemniaci kolik

Re: Přepěťová ochrana - má to cenu?

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 5. 2014 12:22
od bogino
Odkial vies, ake su v tom odrusovacie cievky? Ide o filtre urcene pre audio/video ...

viewtopic.php?p=10100808#p10100808
To vyzera zaujimavo, len ja by som to potreboval v krabici.

Re: Přepěťová ochrana - má to cenu?

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 5. 2014 12:22
od icotech852
Bogino - pokial by si si chcel spravit lacny filter sam,staci ti predlzovacka a tento filter http://www.sos.sk/?str=12&searchstring= ... code=A5030

pozor - je logicke ze kedze je na 1,5A ma i vacsiu indukcnost,ale zaroven by si si mal dat pred neho i poistku 1,5A! inak ti zhori.Poistku mozes dat i do puzdra na sasi koli lahkemu pristupu

-- 31. 5. 2014 13:23 --

bogino píše:Ide o filtre urcene pre audio/video ...

:D ^^ hifisti

-- 31. 5. 2014 13:25 --

bogino píše:http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.php?p=10100808#p10100808
To vyzera zaujimavo, len ja by som to potreboval v krabici.

tak si kup tu od toho cinana,je to to iste len v peknej krabici

Re: Přepěťová ochrana - má to cenu?

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 5. 2014 12:29
od bogino
Mozes mi upresnit ten odkaz? Vracia to furu vysledkov ...

Re: Přepěťová ochrana - má to cenu?

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 5. 2014 12:30
od icotech852
tam je viacero filtrov - vyber si ktory chces,je logicke ze kazdy ma ine poziadavky na zataz v A i v type (na sasi,do sasi).

Povedz ake mas poziadavky - co chces odrusit a kolko zariadeni

Re: Přepěťová ochrana - má to cenu?

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 5. 2014 12:34
od bogino
Chcel by som to v prvom rade vyskusat. Kvoli vyskusaniu s neistym vysledkom sa mi naozaj nechce riesit krabicu atd., najma ked v tom nie som zabehany a zrucny.

Skusal by som to s tym, co mam v podpise.

Re: Přepěťová ochrana - má to cenu?

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 5. 2014 12:36
od icotech852
odskusaj Gigawatt PF2,porovnaj a daj nam vediet :)

Re: Přepěťová ochrana - má to cenu?

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 5. 2014 12:39
od bogino
to je uloha pre Ico33, ja som bruzdal v cinskych vodach ... :-D

-- 31. 5. 2014 12:43 --

... tento ma dobre Henry, alebo slabe Henry? alebo by si tu cievku pomeral / vymenil?
viewtopic.php?p=10100808#p10100808

-- 31. 5. 2014 12:50 --

icotech852 píše:podla mna je to univerzalny konektor,cize pojde tam i nasa norma - klasika 230V

Lenze mne ide o 3 polovy. Z nasej zasuvky predsa trci zemniaci kolik a nasa vidlica ma na tento kolik dieru. Ako to ma podla teba fungovat s tym univerzalnym?

Re: Přepěťová ochrana - má to cenu?

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 5. 2014 13:07
od icotech852
... tento ma dobre Henry, alebo slabe Henry? alebo by si tu cievku pomeral / vymenil

cim mas vacsi prud,tym musis dat i hrubsi drot a vacsie feritove jadro.Ano,premeral som si to,ta moze mat 1,5mH,pokial si zvolis vyrobok nadimenzovany na nizsi prud,bude indukcia a filtracia vyssia.

Nemen nic,ta je nadimenzovana na 16A a basta.Pokial chces na menej kup si iny EMI filter

-- 31. 5. 2014 14:09 --

Lenze mne ide o 3 polovy. Z nasej zasuvky predsa trci zemniaci kolik a nasa vidlica ma na tento kolik dieru. Ako to ma podla teba fungovat s tym univerzalnym?

ano,v tom mas pravdu - prepac nevsimol som si.Ten zemniaci kolik tam chyba - nekupuj alebo pouzi redukciu

Re: Přepěťová ochrana - má to cenu?

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 5. 2014 13:57
od bogino
icotech852 píše:Ten zemniaci kolik tam chyba - nekupuj alebo pouzi redukciu

Alebo by sa dalo kupit par UK snur, napr. http://www.ebay.co.uk/itm/13A-AC-250V-U ... 2c7871564b

Re: Přepěťová ochrana - má to cenu?

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 5. 2014 14:51
od icotech852
ja som do filtra zapájal dac a aktívne monitory a tam som zemniaci nepotreboval,ale to vieš

Re: Přepěťová ochrana - má to cenu?

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 10. 2017 19:04
od MartinJ89
Ahoj, rád bych oživil toto téma s trochu jinou otázkou a to: Rád bych si připojil TV, PS4 a soundbar na přepěťovku - má to smysl? Nevím zda se nic nestane, když zapnu vysavač, konvici či mikrovlnku s citlivou elektronikou. Pokud to smysl má, na co koukat? Maximální špičkový proud (v amperech)? Nebo na ochranu do maximálního energetického rázu (v joulech)? Pokud to smysl má co říkáte na totoho Philipse popřípadě toto APC

Díky za info

Re: Přepěťová ochrana - má to cenu?

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 1. 2018 19:16
od Tompr
Zdravím,
zajíma mě když mám elektrocentrálu a pro jistotu chci dát přepetovou ochranu něz to z elelktrocentraly pustím do spotrebiču jakou koupit?
Jde mi o vykyvy na centrale aby to nezničilo spotřebiče.
dík

Re: Přepěťová ochrana - má to cenu?

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 3. 2018 07:09
od zmarek20
Oplati sa mi kupovat ISOTEK Evo3 Sirius? Pretoze mi Bifrost prepina pocas prevadzky vodarne (stykac) v pivnici.