Prodám B2031A

Sekce určená k prodeji audio/video techniky a příslušenství

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod davidwebb 30. 5. 2011 11:55

Zdravím všechny

Nabízím aktivní monitory Behringer B2031A. Hrané asi 3 týdny. Stav nových.

Důvod prodeje je pouze upgrade. Jinak jsem s nimi velice spokojený, a vzhledem k ceně není vůbec o čem mluvit. Šum je nulový, rádio nechytají. Výkon s opravdu velkou rezervou.

Vzhledem k jejich váze (15kg/ks) se mi je nechce zatím posílat, takže pouze osobní vyzvednutí-předání Pardubický kraj. Možno si je i prohlédnout-poslechnout. Zájemci více info v SZ.

Mám k nim na zakázku dělané 4m dlouhé kabely z RG62 s konektory Neutrik, které přenechám za cenu materiálu.

Cena řekněme tak 5 tisíc.

-- 30. 5. 2011 13:10 --

Dále možno k nim dát stojany B-tech 60cm. Zcela nové za cenu 1700 za oba. Nové stojí 2300 bez dopravy.
Naposledy upravil MgX dne 1. 6. 2011 21:33, celkově upraveno 1
Důvod: Upraven název vlákna - doplněn.
davidwebb
Junior

Odeslat příspěvekod davidwebb 3. 6. 2011 16:10

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil davidwebb dne 4. 6. 2011 11:57, celkově upraveno 2
davidwebb
Junior

Odeslat příspěvekod Nolwendil 3. 6. 2011 18:24

Lidi berte to. Za podobné peníze lepší stereo k PC nebo do menší místnosti neseženete. Já bych je bral hned, jen furt nemám prachy... Dají se provozovat i přímo ze zvukovky PC, i když samostatný předzesilovač udělá lepší službu...
Still round a corner there may wait, a new road or a secret gate...
Nolwendil
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod davidwebb 3. 6. 2011 19:55

Hlavně to chce pořádnej DAC, je to na nich dost poznat. Zkoušel jsem už dost různých zdrojů na nich.
Hele to "k PC nebo do menší místnosti" není až tak pravda, mají skoro 9" basák a ten už rozezvučí pořádnou místnost, já je mám v poměrně velké místnosti a pořád tam je velká rezerva. Do menší spíš B2030X. Ty ale zas nezahrajou takový basy. K těmhle SUB imho není potřeba, alespoň pro mě určitě ne.
davidwebb
Junior

Odeslat příspěvekod armaman 4. 6. 2011 07:25

No ono ani s 2030 to s basmi nie je az tak zle. Sice maju spodok 75 Hz no dokazu ist pekne ku podlahe. Uvazoval som k nim o subwf no myslim ,ze to nie je az tak potrebne. A to mam miestnost 9x4 m a repro umiestnene na dlhsej stene.
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Nolwendil 4. 6. 2011 11:26

davidwebb :arrow: Ty fotky nebyly tak špatné, do inzerátu dostačující... Jsou to near-field studiové monitory, určené pro poslech v blízkém poli, proto menší místnost, ne pro to, že by na to neměly výkonově, to určitě mají. Ale máš pravdu, že se dají použít i ve velké místnosti. Např. zdejší uživatel "casial" používá jejich pasivní verzi jako bedny DK k AVR a je s nimi spokojený. A to že chtějí pořádný zdroj zase vyplývá z jejich určení...
Still round a corner there may wait, a new road or a secret gate...
Nolwendil
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod davidwebb 4. 6. 2011 11:42

No pozor, to je mylná informace, oni právě nejsou near-field, dokonce i sám Behringer to zmiňuje na svých stránkách. Ale ten kdo je slyšel tak to ví.
Třeba já je mám v 3m trojúhelníku a je to paráda.
davidwebb
Junior

Odeslat příspěvekod Audiofiller 4. 6. 2011 22:58

Je dobré mít reproduktory na stole vedle monitoru v poslechovém trojúhelníků tam metr na metr? Není to moc blízko?
Audiofiller
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod davidwebb 4. 6. 2011 23:05

Hele já sem to takhle blízko nezkoušel, ale myslím že Kocmeister to takhle měl, viděl jsem to na nějaké jeho fotce, takže s tím asi problém není.

-- 5. 6. 2011 00:06 --

This is it Obrázek
davidwebb
Junior

Odeslat příspěvekod Audiofiller 4. 6. 2011 23:15

Trochu jsem nad nimi přemýšlel že bych je vzal a zapojil do Lyry, ale nevím jak hojně bych je využíval na hudbu oproti sluchátkům...
Audiofiller
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kocmeister 5. 6. 2011 07:41

Pravděpodobně by jsi přišel na to, že tě to možná baví víc než sluchátka a přestoupil bys na repro (jako každej). Jo a na stole metr X metr to má 95% lidí. Stačí se podívat na fotky na internetu, ze studií apod. Cena 5 tisíc je super.
REPRO: PKAudio Ghibli, SUBY: 2x B&W ASW 825, AMP: Audionet SAM G2, DAC: Chord Qutest battery powered, SLUCHÁTKA: Sennheiser HD800, FILTR, DRÁTY A DALŠÍ SNAKE OILY: vlastní konstrukce.
Kocmeister
Pokročilý

Odeslat příspěvekod davidwebb 7. 6. 2011 13:17

Takže stále aktuální!

Behringer B2031A Cena 4 800,-.
Cena 4m kabelů RG62 s konektory Neutrik 800,-.
Stojany B-Tech 60cm. Náplň bílého hrubého písku zdarma. 1700,-. (pouze při koupi komplet)
davidwebb
Junior

Odeslat příspěvekod Audiofiller 7. 6. 2011 18:19

Bohužel si to teď nemohu dovolit jinak bych do nich šel. Škoda. :'(
Audiofiller
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod davidwebb 7. 6. 2011 18:37

V klidu, třeba ještě budou pak, co víš.
Jinak jestli o ně někdo má zájem a nemá zrovna peníze ale ví že příští měsíc bude mít, tak mi napište aspoň do SZ ať to vím.
davidwebb
Junior

Odeslat příspěvekod davidwebb 10. 6. 2011 13:19

Reserved.
davidwebb
Junior

Další stránka