sauhirt > dik za info, verim, ze PA2V2 je v svojej cenovej kategorii najlepsi, aj pocet doteraz predanych kusov (okolo 7500) je uctihodny...uz som ho aj skusal vydrazit za $50, ale vzdy isla cena trochu vyssie
bina > dik, uz som nasiel porovnanie s rozdielmi a vysledok bol, ze T3 je o nieco lepsi...
S tymi sluchatkami je to zatial zlozitejsie. Mam objednane Eterny, predpokladam, ze k nim nebude amp az tak potrebny, ale ked ich uz budem mat, rad by som si vypocul aj ine sluchatka (RE0, DBA-02...) a nakoniec zostal pri tych, ktore by mi najvac vyhovovali, co sa tyka zvuku. Kedze IEM chcem na von, v dohladnej dobe by som chcel este kupit vacsie pohodlnejsie sluchatka, ktore by som pouzival v robote alebo ich so sebou nosil ked budem niekde cestovat - zatial nie som rozhodnuty ake, bud ATH-M50 alebo ekonomickejsie riesenie FA-004...
Mne je osobne z tych zosilovacov podla recenzii najsympatickejsi mini3 (kedze som ziadny z nich nepocul, musim sa spoliehat na nazory inych). Len je problem, ze uz ho skoro nikto nerobi - YBM audio su dost drahi, na eBay predava mini3 solder_monkey, ale nie vzdy ho ma...
Asi skusim najst niekoho, kto by mi ho dal dokopy - cast suciastok sa da kupit u ABM, zvysok som pozeral na farnell.com - spolu aj s krabickou a nabijackou a postovnym to vychadza na $80, co je celkom dobra cena...