Emu 0202 USB je mi najsympatickejšia ( aj čo sa recenzií týka )... Mám ale otázku... tá karta nemá USB vstup...teda pripája sa do PC prostredníctvom USB, ale sama nemá ten obdlžníkový USB port, aby som do nej mohol zapojiť MIDI klávesy... Má vôbec nejaká externá zvukovka USB vstup ( či výstup ? Pletiem si to, prepáčte ) ? Ide o to, že môj MIDI keyboard sa pripája do PC prostredníctvom USB... Nikde teda nie je problém ? Viem, je to smiešna otázka, ale... ďakujem za odpoveď...
Doplnenie : A čo tak "Lexicon Alpha USB" ? Rozdiely medzi tými dvoma USB zvukovými kartami sú minimálne ?
-- 9. 4. 2010 08:51 --Trochu som zagoogloval, a našiel USB zvukovku vhodnú dokonca presne pre moje klávesy, a jej názov je "M-Audio FastTrack USB MKII" (
http://www.proaudio.sk/audio-prevodniky ... k2---4527/ )... tá by bola s klávesami kompatibilná na 100 percent, kedže mám klávesy "M-AUDIO OXYGEN 61 MKII"... Otázka ale znie... doplatiť radšej 10 Eur a mať E-MU 0202 USB, alebo kúpiť tú "M-Audio FastTrack USB MKII" a mať ju "do páru" s rovnakou značkou MIDI klávesov ? Čo myslíte ?
Takže na výber sú tieto : 1. E-MU 0202 USB
2. LEXICON ALPHA USB
3. M-AUDIO Fast Track USB MKII
Poznámka : Ide mi o čo najväčšiu kompatibilitu s klávesami, mikrofónom ( ktorý dokúpim, asi za 60 Eur ) a PC ( šmejd, 2,6Ghz Celeron... ), ktorý upgradnem v októbri novým NoteBookom.
Na doma : zvukovka Tascam US 122 MKII + monitory Tascam VL-A5, príručné repráčiky Creative T20 II, slúchadlá SuperLux HD681 EVO
Do postele : KZ ZS5, Clip ZIP (RockBox)
Na zvuk hovoreného slova pri sledovaní YT z mobilu : SE MH1