Taky myslim, že pro Descent by asi bylo nej řešení zkusit pořádnej oddělenej DAC a tím zjistit jestli se to vyplatí a pak řešit seriozně transport.
Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
descent píše:Takže navrhujete Vyměnit Lyru? Že to jako bude mít větší vliv než si hrát s USB věcičkama... No zajímavé.
Da. Tvojimi tykadlami na hlave.Ico33 píše:da sa nejako zistit ,ci tam bude rozdiel medzi auzentech a m2tech hiface ??
Mas v tom evidentne gulas.Ico33 píše:pojde cez optiku (rca-bnc)
Ico33 píše:1. chcem len vediet ,ze ci sa mi oplati kupovat ten M2tech Hiface TWO ,(co stoji do 150 €),alebo mi staci na na prenos cez rca ,aj moja auzentech x-fi prelude 7.1 ?? -stala ma okolo 240 €-len tak pre zaujimavost...,
2. -lebo ,ciste teoreticky -by som si kupil M2tech Hiface TWO Bnc a ,teda oba konce by boli Bnc, ci to ma nejaky vpliv ??
3.-lebo auzentech by bolo rca-bnc ,-ze vraj pri takomto kybli to kolise, ze nie je vzdy 75 ohm.
4. --a ako je to s Adaptivnym a Asynchronnym Usb ?? aky je tam rozdiel ??? dal som si google, sice som nieco aglicky nasiel aj prelozil ,no nevedel by mi to nieto povedat v skratke ???
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků