Já jsem s nima spokojenej. Basy to nemá právě přehnané vůbec spíš naopak a výšky velice příjemné. Řekl bych že to je velmi kvalitní flat zvuk za tu cenu. Třeba takové m50x mají basy určitě výraznější.
Co mě ale přesvědčilo ke koupi je právě ta konstrukce, která je opravdu kovová a vypadá dost kvalitně. Ze začátku byl stisk na uši dost silný ale já to cítil hlavně skrz brýle které tlačily, na samotné uši to nic přímo nesnesitelného nebylo. Po cca 14 dnech už je to v pohodě, vydržím je mít klidně 8 hodin na hlavě bez nějakého unavení nebo otlačenin. Jinak díky tomu že jsou kovové tak jsou trochu těžší než např ty audio technic, vlastně nevím jestli jsem těžší sluchátka někdy měl v ruce
Co se zvukovky týče.. hry hraju, ale výběr DAC bych tomu asi nepodřizoval. Spíš mi jde o kvalitu té hudby. Jen mi je hrozně proti srsti kupovat externí řešení když mám pod stolem skříň kam by se interní zvukovka krásně vešla, ale pro 16ohm sluchátka asi není moc na výběr.
Uvažuju o tom že prostě objednám jak asus tak fiio a vyzkouším. Za celý život jsem nikdy ve 14 dnech nic nevrátil, tak jednou tu možnost využít můžu