Telefon vs přehrávač
Ahoj po delší době. Potřeboval bych poradit od zdejších uživatelů, zda má smysl používat telefon (Samsung A53) nebo koupit hudební přehrávač ke sluchátkám uvedených dole v podpisu.
Telefon:malá výdrž baterie, omezená kapacita, dotykový displej
+:nahraje i přehraje téměř všechno, kompatibilní s AAC. DAC mám Dragonfly Red. Hodlám tam nacpat kolem 600 CD. Má tomto případě smysl bezstrátový formát (ALAC)?
Přehrávač hudby : Kdysi jsem měl iBasso, ale to byly strojky, které neuměly téměř nic. Kdyby jste mi ukázali cestu, po které se vydat
Byl bych Vám vděčný �.
Stolní DAC se zesilovačem s napájením že síťe a výstupy sluchátka i reproduktory.
Diky za každou radu �.
Předmět zprávy:
Telefon vs přehrávač
Ahoj po delší době. Potřeboval bych poradit od zdejších uživatelů, zda má smysl používat telefon (Samsung A53) nebo koupit hudební přehrávač ke sluchátkám uvedených dole v podpisu.
Telefon:malá výdrž baterie, omezená kapacita, dotykový displej
+:nahraje i přehraje téměř všechno, kompatibilní s AAC. DAC mám Dragonfly Red. Hodlám tam nacpat kolem 600 CD. Má tomto případě smysl bezstrátový formát (ALAC)
Přehrávač hudby : Kdysi jsem měl iBasso, ale to byly strojky, které neuměly téměř nic. Kdyby jste mi ukázali cestu, po které se vydat.
Stolní DAC se zesilovačem s napájením že síťe a výstupy sluchátka i reproduktory.
Diky za každou radu �.
Upozornit mě, přijde-li odpověď
Pokud si přejete přidat jednu nebo více příloh, vyplňte údaje. Max. povolená velikost obrázku: 1 MB, 2 000 × 2 000 px.
Název souboru:
Nevybrán žádný soubor
Odesláním souhlasíte s Podmínkami pro užívání služby informační společnosti a s Informacemi o zpracování osobních údajů.
Obsah fóra | MP3 přehrávače
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies | Zobrazit v normálním vzhledu