Stránka 9 z 23

Re: Creative Zen X-Fi

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 9. 2008 20:33
od Edon
Ehm otazka podporuje zen nejakym sposobom citanie knih alebo treba samotny text previest do obrazkovej formy?? NEnasiel som o tom vela informacii tak sa pytam ci s tym niekto nemate skusenosti. Dakujem za odpoved

Re: Creative Zen X-Fi

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 9. 2008 12:12
od creat
Mna zaujima len jedna vec.Myslim,ze je tento mp3 vyborny a uvazujem nad tym,ze si ho kupim.V jednom som si vsak neisty a to je prehravanie videa.Funguje to cez ten pribaleny software?Da sa video pustit aj z karty?Treba nejake specialne kodeky?Mam Emgeton M6 Cult a chvilu mi trvalo,kym som zacal pozerat na nom videa.Ide mi hlavne o to video.Diki za vase skusenosti.

Re: Creative Zen X-Fi

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 9. 2008 12:20
od Jersey II.
ŠPATNĚ VIDÍM, NEŠLO BY TO JEŠTĚ TROCHU VĚTŠÍM FONTEM?

Re: Creative Zen X-Fi

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 9. 2008 13:02
od creat
Jersey II. píše:ŠPATNĚ VIDÍM, NEŠLO BY TO JEŠTĚ TROCHU VĚTŠÍM FONTEM?


Nie,islo byto malym

Re: Creative Zen X-Fi

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 9. 2008 14:27
od Edon
ANo cez pribaleny soft to ide krasne sice to trva o nieco dlhsie ale mas 100% istotu ze ti to pojde.....

Re: Creative Zen X-Fi

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 9. 2008 17:42
od numeros77
Edon píše:ANo cez pribaleny soft to ide krasne sice to trva o nieco dlhsie ale mas 100% istotu ze ti to pojde.....

a ked konvertujes film ako donho vkladas titulky???

Re: Creative Zen X-Fi

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 9. 2008 23:00
od Edon
Tak to som este nerobil lebo mam len filmy dabovane alebo take ktore maju titulky priamo v sebe ale priznam sa ze by som nevedel ako to spravit

Re: Creative Zen X-Fi

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 9. 2008 08:03
od polys51
Zdraawiiim chcel by sem sa Vás aebo ta optat ze jak si pisal natem fore ze cez ten pribaleny soft k MP4 ze sa daju prewezt filmy a mohel by si mi prosimta poadit jak nato??ja s tym newim ani hnut porad mam s teho nervy mam MP4 CREATIVE ZEN-X-Fi takze mysim ze onem je aj rec na temto fore tak kebys mi mohel prosimta odpisat na muj e-mail polys51@azet.sk
Vopred diiiiiiiiiiiiky moc

Re: Creative Zen X-Fi

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 9. 2008 08:04
od polys51
Cawte mohel by mi nekdo poradit pls pls pls že jak si možem dat do teho prehrávača filmy nejake??teda jak ho mam uprawit tak aby mi tam isel alebo či si mam neco stahnut s netu nato tak ked nekdo možete pls podardte diky moc

Re: Creative Zen X-Fi

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 9. 2008 17:31
od numeros77
polys51 píše:Cawte mohel by mi nekdo poradit pls pls pls že jak si možem dat do teho prehrávača filmy nejake??teda jak ho mam uprawit tak aby mi tam isel alebo či si mam neco stahnut s netu nato tak ked nekdo možete pls podardte diky moc

je to velmi jednoduchy program...prve das next...potom add tym vyberies video ktore chces konvertovat...nacita ho...a zase next next a next a uz to mas... :-D

Re: Creative Zen X-Fi

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 9. 2008 20:28
od kAdEtT
hele neznáte nejáký jiný software na přenášení hudby do x-fi než ten od creative?ptž to je fakt noční můra toto.

Re: Creative Zen X-Fi

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 9. 2008 17:24
od Edon
Kadet celkom nechapem, ked ti ten program vadi tak preco to nerobis jednoducho tak ze si subory hadzes do jedotlivych priecinkov priamo v adresari prehravaca??

Re: Creative Zen X-Fi

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 10. 2008 16:11
od w0dk4
edon: wobec to tak nefunguje, skusal som to a plati to iba pri obrazkoch, pokial tak chces presuvat hudbu, player ti ju po zapnuti nezobrazi...

HELP!!! Mam problem pri presuvani hudby do playera, robim to cez Creative centrale, ale newiem preco a zrazu mi prestalo scanovat nove adresare z ktorych chcem hudbu preniest...proste stale pise :"This folder conatins no file" ...ale muzika tam je! poradi niekto?

Re: Creative Zen X-Fi

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 10. 2008 16:22
od Edon
Wodk4?? ehm? No asi ho nemam a viem co ako robi......Ked si tam chcem dat pesnicku tak otvorim priecinkom MUSIC a ****** to tam a setko fici ako ma tak ma nepresviedcaj ze to nejde mozno to len ty robis zle

Re: Creative Zen X-Fi

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 10. 2008 16:33
od w0dk4
edon: skusal som ako wrawis, funguje ale ma to jednu newyhodu....skladby sa zobrazia len pod menu "vsechny skladby" co je dost na ho*** ked tam chcem mat 8gb hudby hladat to takto, nemyslis? neda sa to dako obist?