Stránka 10 z 23

Re: Creative Zen X-Fi

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 10. 2008 16:37
od Edon
Chlapeee mne to radi do vsetkeho album/genres/artist/...... ale mozno je to tym ze mam otagovane

Re: Creative Zen X-Fi

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 10. 2008 17:07
od w0dk4
tak toto je tazka haluz...to co som tam dawal otagovane je (id3v1,aj id3v2) a dawal som to do priecinku My Computer\My ZEN\Storage Media\Music, that's right? a stale mi to ukaze iba vo "vsechny skladby" ... :'(

Re: Creative Zen X-Fi

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 10. 2008 17:18
od Edon
Tak naozaj neviem preco ja si to tam hadzem normalne ako keby do flashky a ukazuje mi to vo vsetkom este aj ked nemam tagy tak mi to vypisie ako UNKNOWN

Re: Creative Zen X-Fi

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 10. 2008 17:21
od numeros77
Edon píše:Tak naozaj neviem preco ja si to tam hadzem normalne ako keby do flashky a ukazuje mi to vo vsetkom este aj ked nemam tagy tak mi to vypisie ako UNKNOWN

ako sa da otagovat hudba???vacsinou tam mam albumi co mi radi dobre ale niektore nie...da sa tomu vyhnut???diiik

Re: Creative Zen X-Fi

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 10. 2008 17:28
od Edon
Napriklad si pusti pesnicku vo winampe a tam v zalozke FILE by malo byt File info a tam si uz vyplnis co potrebujes alebo aj klasicky vlastnosti/suhrn/spresnit. Ale tymto sposobom my obcas neponuklo napisat tagy tak to robievam cez winamp

Re: Creative Zen X-Fi

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 10. 2008 22:05
od Gtbiker
Já osobně po vlastní zkušenosti bych Creative zen x-fi bral jako super doplněk ovšem obávám se jak moc bude kdo doma wifi sít využívat.Jinak s Creative Zen sem nadmíru spokojen a až mi dorazí zásilka z alza chystam mega-recenzi ;-)

Re: Creative Zen X-Fi

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 10. 2008 01:35
od numeros77
Edon píše:Napriklad si pusti pesnicku vo winampe a tam v zalozke FILE by malo byt File info a tam si uz vyplnis co potrebujes alebo aj klasicky vlastnosti/suhrn/spresnit. Ale tymto sposobom my obcas neponuklo napisat tagy tak to robievam cez winamp

jaaaaaaaaj to je to...som myslel ze nieco ine...to poznam... :-D

Re: Creative Zen X-Fi

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 10. 2008 14:19
od saww
ID3 tagy upravuji ve free prográmku MP3tag. Je to šikovný nástroj, který dokáže tagovat i hromadně...důležité je, udělat si nějaký systém a pak se nemůže stát, že by byla hudba nepřehledná....osobně mám polovinu hudby na hard disku bez tagů a chystal jsem se už hodně dlouho si v tom udělat pořádek. ZEN X-Fi mě donutil...alespoň mám motivaci...;-)

Jinak ke Creative Centrale! Pokud přidáte složku v nastavení, ze které chcete načítat třeba hudbu...trvá docela dlouho, než Centrála vůbec zašne skenovat její obsah...pak trvá dlouho, v závislosti na velikosti obsahu, než jí proskenuje...ale po pár minutách tam vždycky všechno bylo...

Doporučuji přidat složky v nastavení a nechat centrálu jen tak běžet na pozadí a po chvíli bude vše proskenováno...;-)

Jinak, jak jste se tu nemohli shodnout s tím, že jednomu ukazuje přímo nakopírovanou hudbu pouze ve "všech skladbách"...nemáte rozdílný firmware? ;-)

Re: Creative Zen X-Fi

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 10. 2008 19:09
od Edon
Ja som este firmware neupgradoval tak neviem ale naozaj netusim preco mu to ukazuje len v all tracks

Re: Creative Zen X-Fi

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 10. 2008 19:44
od numeros77
Edon píše:Ja som este firmware neupgradoval tak neviem ale naozaj netusim preco mu to ukazuje len v all tracks

100% to nema otagovane...aj mne jeden album neukazovalo a ked som ho otagoval uz to je vpoho...tebe ukazuje pri albume aj obrazok???ma to stve lebo mne nie... :-/

Re: Creative Zen X-Fi

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 10. 2008 20:49
od saww
Já jsem to do něj nedával přímo, pouze přes Centralu, ale veškeré mp3ky taguju v tom prográmku, pokud mám booklet, přidávám i obrázky a ty tam pak jsou vidět....;-)

Jinak, chtěl jsem se zeptat, nezkoušel jste někdo upravit e-book tak, aby byl čitelný v ZEN X-Fi? Tady připadá v úvahu asi jenom převod na obrázky. Nevíte, zda existuje nějaký šikovný nástroj, který by toto zvládl?

Re: Creative Zen X-Fi

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 10. 2008 21:17
od Edon
No tak ja som mal dva programky uz nevim jak sa volali jeden my z toho spravil tif to bol ako keby jedne obrazok a sipkou som si prehadzoval "jednotlive strany" a druhy my z kazdej strany spravil obrazok ale ani jeden my prehravac nezobrazil tak som sa nato potom vy****

Re: Creative Zen X-Fi

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 10. 2008 22:42
od w0dk4
firmware mam najnovsi aky je na stranke creative....vyriesil som to nasledovne...nahadzem si mp3ky do Zenu ako do flashky a potom cez Creative centrale si otagujem albumy...to ze maju id3tag ktory si mozem overit wo winampe nepomaha...treba to tagnut tou centralou...
s typkom s ktorym som si pisal, tomu to ide aj bez toho :) takze haluz...

Re: Creative Zen X-Fi

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 10. 2008 20:15
od saww
No, každopádně vyzkoušel centrálu tak jak jsem popisoval. Chce to pouze počkat nějakou chvilku, než se obsah složek naskenuje. Je to pak určitě jednodušší, než alba znova tagovat. ;-)

Re: Creative Zen X-Fi

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 10. 2008 14:06
od saww
Prosimvás, nezjistil jste někdo, jak nastavit jiný program k úpravě videa, než Creative Video Convertor? Například Avidemux? Potřebuji upravit film s titulky...bohužel jsem nenašel způsob, jak ve Video Convertoru titulky naimplementovat přímo do videa. A dalším, zásadním problémem je to, že mi nejde nastavit Avidemux tak, aby byl film po úpravě čitelný v ZENu.

Za každou radu díky.