od Dzordano_Bruno 4. 1. 2009 11:58
Tak taky hodím svůj názor do pranice:)
Říkáš, že pro Tebe hraje N95 krásně. Měl jsem možnost si jí vyzkoušet, nehraje špatně a dokonce i s portama. Na to, že je to telefon, zní velice zajímavě. Ale nyní k dotazu. Všechny přehrávače, co Ti byly doporučeny splní svůj účel opravdu krásně. To bych se nebál. A rozhodně bych si v první řadě pořídil i lepší sluchátka. Např. nějaká špuntová. Velký test sluchátek máš zde na avmania.cz a rozhodně stojí za zmínku.
Ale nyní opravdu už k přehrávačům. Je pravda, že jsem vystřídal hodně mp3. A nemohu Ti s klidným srdcem říct, kterou si opravdu vybrat. Protože všechny splňují určitý post a člověk má pak problém si opravdu vybrat.
Říkáš, že máš chuť na silné basy a opravdu dobrý zvuk.
Tak v tom případě vyřadíme ipod nano, hraje hezky, ale opravdu jen hezky, je to taková designovka.
Pak tu máme Samsung - rozhodně tuto značku zahrň do výběru. Nesetkal jsem se problémy a hraje, za tu cenu, opravdu parádně.
Iaudio jsem měl/mám jen nejvyšší model X5, který se už nevyrábí a zvuk je skvostný, bohužel ho už neseženeš a splňuje vše, jen né úplně přenosný přehrávač.
Nakonec tu máme Sony nwz A829 - design krása. Ovládání nejlepší, co jsem kdy zažil. Zvuk je opravdu parádní! Takže tu mám pro Tebe favorita.
A co si tedy z toho všeho máš odnést?
Sony A829 + lepší sluchátka( Altec Lansing UHP 336)
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic

Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano.
Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.