Buď zdráv pane
Abych pravdu řekl, kabel jsem ještě nenaháněl, ačkoliv napsat do
Bell Technology mě někdy láká ohledně dostupnosti (dovozce Cowonu/iaudia do ČR). V práci jsem zkoušel kabely od kompaktních fotoaparátu jako Samsung, Sony, Olmphnus.... jež jsou teoreticky stejný, ale ani jeden si sním nerozuměl... takže spíš přimo na distribuci (stejný konektor má i Cowon D2 a jiné celkem oblíbené Cowony/iAudia, neměl by to být, snad, problém)
Co se hudby týče, ano stal se ze mě univerzál. od levičáckého punku, ska, přes jazz, rock, metal, classicu... poslouchám rád. Nerozumím si tedy s trance, disco, house, techno, hip-hop.... a zatím jsem sním spokojen. Hudba bez EQ má přirozený přednes, se solidním porstorem a nijak omezujícím podáním.... V měřítkáh přenosných přehravačů jsem se zatím nesetkal s lepším (neřikám že nejsou, ipod Nano 5g mě celkem zajímá i když si ho nepořídím, klidně muže byl lepší). S domácím audiem se to rovnat, želbohu, stále nedá.
Nutno však podotnout že poslouchám na starých
UE Triple fi 10 který si s přehravačem sednou.
Ano odstupňování hlasitosti by mohlo být méně jemné, nejnižší hlasitost je vysoka a maximální asi bude mít problém s Kossy Porta pro.... pokud bych však dneska volil přehravač na hudbu, volil bych zas stejně. Zajíma-li tě něco konkrétního, pak se ptej