Ja viem že mám pravdu

(neskrývaná skromnosť --- ale teraz vážne, práca s hudbou ma živí už takmer 15 rokov). Nehovorím, že S má nekvalitný zvuk, práve naopak. Len mi vadila nutnosť použitia equalizéra (ale zase dobrého

) --- mimochodom skús (+2),0,0,+1,+1,0 (dúfam, neviem, či sa dobre pamätám).
A prečo som si vybral A-čko, radšej uvediem na príklade Tankianovej hudby s ktorou som oba skúšal. Máš tam neskutočné a rýchle výšky, ktoré sú popretkávané krátkymi presne dávkovanými basmi. Nepoznám veľa prehrávačov, no tie čo som počul by som rozdelil na 3 skupiny:
- prvá (tam by som zaradil to S-ko), ktoré sa snaží držať pri zemi (pri basoch) a obetuje výšky na oltár príjemného teplého zvuku;
- druhá sa snaží hrať výšky za každú cenu na extrém, no prítomné basy zvuk neskutočne skreslia a výsledný zvuk trhá uši;
- tretie, ktorá zahrá výšky aj krátke presné basy - a tam mi sadne starý Clip a to A-čko, ktoré zajtra bude doma

Už len poriešiť najaké kvalitnejšie tlakové meniče s vyššou impedanciou (lebo podľa nejakej recenzie na nete je tam merateľný a možno počuteľný šum

)
Chcel by som sa ťa spýtať, či pribalené slúchadlá po čase nejako zmenili zvuk a či sa dá nabíjať aj obyčajnou usb nabíjačkou (zase dakto nadával, ale zrejme to chce len takú, čo má napätie výlučne na krajných kontaktoch, inak si myslí, že je pripojený k počítaču ale bez ďalších pokynov neaktivuje nabíjanie).