od martas38 21. 6. 2022 21:54
Nemyslím si, že by se zrovna Samsung věnoval audiofilním zařízením. Takže těžko říct. Mě třeba na A&K neuvěřitelně štve prostředí, které je všechno, jen ne intuitivní a za dva roky jsem si na to nezvykl. Jinak asi vše ok, pravda mám entry level SR25, takže u zvuku nemůžu čekat zázraky, zrovna DX160 se mi zvukově zamlouvala víc, ale šíleně pomalý systém, pazvuky z displeje a wifi, strašně mizela baterka.
Mě by stačil DAP s hloupým systémem, dobrým zvukem, solidní výdrží, rychlým intituivním prostředím. Jo splňuje to třeba Lotoo Paw 6000. Ale rád bych Tidal/Qobuz, nejlépe i offline. Bohužel to nenabízí, ale pokud se ještě někdy intenzivně vrátím k IEM poslechu, možná ten stream oželím a půjdu do něj. Případně Luxury&Precision, nebo nějaký Cayin.
Android je obecně v těchto zařízeních největší zdroj problémů, bohužel Tidal ani Qobuz svoje služby s možností ukládání hudby jinam než na Android a iOS nepustí.
.
Naposledy upravil
martas38 dne 22. 6. 2022 01:25, celkově upraveno 1
iMAC -> Audirvana->RME ADI 2 DAC FS->Cayin HA1-A ->Forza Noir Hybrid HPC->Meze Empyrean
Astell&Kern A&norma SR25->Dunu Blanche->Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+ -> Pioneer SX-S30DAB -> Polk S55E, sub Polk HTS12