Jaký přehrávač do počítače pro přehrávání ve FLAC

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Pege1012 31. 5. 2023 17:24

Ahoj všichni
možná mi jako vždy poradíte. V práci jaksi už nechci připojovat DAP k přehrávání hudby. Uvažuji stáhnout si přehrávač do PC a po připojení HDD přehrávat hudbu v něm.
Co mne neskutečně prudí, nebo limituje, je nemožnost u programů které jsem zkoušel (VLC, Foobar2000 a pod.) otevřít si uloženou desku a označit všechny skladby a načíst je všechny najednou tak aby se přehrávali postupně a nemusel jsem je po jedné načítat.
Existuje takový program, pokud možno v češtině.
Díky moc za rady.
Přes hlavu: Focal Stellia
IEM: Sennheiser IE600
DAP: Fiio M17, Fiio M11,
Pege1012
Junior

Odeslat příspěvekod _daRK 31. 5. 2023 17:55

Pouzivam uz dlhsie Foobar, po nahrati skinu (mam DarkOne 4.0) uz ani nevyzera ako program z minuleho storocia. Ak mas skladby vo foldroch na disku, neviem aky problem mas s prehravanim. Ja si len vyberiem pozadovany folder v stromovej strukture a kliknem bud na CUE subor prip. len na nazov foldra (ak su subory rozsplitovane do viac FLAC suborov) a zobrazia sa vsetky skladby z foldra/albumu Tam uz staci len 2x kliknut na prvu skladbu a prehrava sa cely album. Radenie suborov treba mat "default" (cely album skladba po skladbe bez opakovania). Su aj serioznejsie prehravace, ale ich cenu okolo $100 je ochotny zaplatit len malokto.
IEM: FiiO FH7, iBasso IT04
DAC/Amp: Lotoo Paw S1,Chord Mojo,HibyR3,iBasso CF01
Iné: Sony WH-1000XM5 a LinkBuds S
TV/Audio: SONY KD-55XF9005;Yamaha RX-V683 ► DALI Zensor 3+Yamaha NS-SW200; Triangle Elara LN01a

Predaj: iBasso IT01s, IT04, FH7, WH-10000XM2
_daRK
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jito 31. 5. 2023 18:20

VLC-Média-Otevřít složku- to ti nefunguje?
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod Pege1012 31. 5. 2023 18:37

_daRK píše:Pouzivam uz dlhsie Foobar, po nahrati skinu (mam DarkOne 4.0) uz ani nevyzera ako program z minuleho storocia. Ak mas skladby vo foldroch na disku, neviem aky problem mas s prehravanim. Ja si len vyberiem pozadovany folder v stromovej strukture a kliknem bud na CUE subor prip. len na nazov foldra (ak su subory rozsplitovane do viac FLAC suborov) a zobrazia sa vsetky skladby z foldra/albumu Tam uz staci len 2x kliknut na prvu skladbu a prehrava sa cely album. Radenie suborov treba mat "default" (cely album skladba po skladbe bez opakovania). Su aj serioznejsie prehravace, ale ich cenu okolo $100 je ochotny zaplatit len malokto.

Super už jsem to nějak rozchodil, (Foobar), jenom poprosím o odkaz, kde stáhnout ten skin DarkOne V4? Děkuji
Přes hlavu: Focal Stellia
IEM: Sennheiser IE600
DAP: Fiio M17, Fiio M11,
Pege1012
Junior

Odeslat příspěvekod hifionania 1. 6. 2023 19:14

Tu su aj ine ako len DarkOne zostavy Foobar
https://foobar2000.ru/forum/viewforum.php?f=21
Osobne mam vsak najradsej audiophile Foobar
https://audiophilesoft.ru/load/audiophi ... e/3-1-0-56
hifionania
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod HifiMan 22. 9. 2023 11:45

Pege1012 píše:
_daRK píše:Pouzivam uz dlhsie Foobar, po nahrati skinu (mam DarkOne 4.0) uz ani nevyzera ako program z minuleho storocia. Ak mas skladby vo foldroch na disku, neviem aky problem mas s prehravanim. Ja si len vyberiem pozadovany folder v stromovej strukture a kliknem bud na CUE subor prip. len na nazov foldra (ak su subory rozsplitovane do viac FLAC suborov) a zobrazia sa vsetky skladby z foldra/albumu Tam uz staci len 2x kliknut na prvu skladbu a prehrava sa cely album. Radenie suborov treba mat "default" (cely album skladba po skladbe bez opakovania). Su aj serioznejsie prehravace, ale ich cenu okolo $100 je ochotny zaplatit len malokto.

Super už jsem to nějak rozchodil, (Foobar), jenom poprosím o odkaz, kde stáhnout ten skin DarkOne V4? Děkuji

Mnohem lepší zvuk má přehrávač MusicBee, nebo Vinyl Music Player
https://www.makeuseof.com/tag/best-wind ... res-audio/
HifiMan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod martas38 22. 9. 2023 13:37

Za mě je z neplaceného software pro win nejlepší zmiňovaný Foobar. Bohužel ho spousta lidí neumí nastavit, nainstalovat ASIO a podobně...
iMAC -> Audirvana->RME ADI 2 DAC FS->Cayin HA-1A ->Forza Noir Hybrid HPC->Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000->Dunu Blanche->Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+ -> Pioneer SX-S30DAB -> Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jirkash 22. 9. 2023 18:36

Pouzivam a maximalni spokojenost s MusicBee.
Je toho hodně. Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Technics, JVC. Od vintage až po současnost.
Jirkash
Junior