Hrochy: Tak tos toho zatim teda asi videl hodne malo... Snad kazdej DVD prehravac to umi, moje autoradio Clarion DB 348 RMP to umi... Neni to zkratka nic svetobornyho. A mimochodem i pokud ten prehravac neumi prehravat po slozkach, tak prehrava jako by byly vsechny pisnicky v jedny slozce, i kdyz jsou roztrideny. Shrunuto: vypalovat po slozkach, lepsi prehravace to roztridi, horsi mozna ne, ale stejne prehrajou vsecko.
Přesně tak.. normálně to chodí po složkách.. jen češtině a mezerám v názvech adresářu i skladeb bych se vyhnul, to nemusí každej přehrávač rozdejchat.. chcet to vyzkoušet, co si můžeš dovolit a co ne. A některý starší přehrávače měly problémy s VBR, nový by to měly zvádat už snad s přehledem...
Mám DVD, tam je to bez problémů, ale znáte důchodce, celej den čuměj na TV a v telešopingu jim do hlavy hustěj tolik oblíbené písničky od Evy a Vaška a oni po tom moc toužej a kupujou to, naštěstí je to moc drahý. No tak jsem sehnal ty šílenosti a chci to vypálit na jedno CD v MP3 . Přehrávač jsem zatím nekoupil, musí to bejt kombinovaný magnetofonem, protože maj plno kazet s dechovkama a jinýma blbostma.
Ještě by mě zajímalo zda to lze vypalovat jako multisession.
sonix> Záleží na konkrétnim přehrávači. Ptáš se na věci na který se nedá odpovědět dokud neuvedeš konkrétní model.
Já mam třeba discmana od iRiveru a ten hraje multisession i UDF, umí češtinu v názvech souborů i ID3 tazích. S ničim neni problém, ale je to iRiver. Podobně kvalitní stloní přehrávač neseženeš. Takže něco kup a vyzkoušej to.
To je škoda CDček na tohle, vždyť je to stejný, oni nepoznaj rozdíl jestli to hraje hudební CD nebo MP3. Hlavně že nebudou muset pořád vyměňovat disky. Doufám že ten přehrávač bude umět funkci REPEAT aby jim to hrálo 24 hodin denně až se jim to znechutí.