Dřív sem měl iRiver (64MB LOL ) Ale s kvalitou zvuku sem byl naprosto spokojenej a myslim si že nej přehrávače jsou iRivery. Teď mám MDA Compact s 1GB kartou a k tomu sluchátka Koss Porta Pro a určitě si nemužu stěžovat, je to parádní poslech!
Ja svuj nenapisu, ale myslim, ze v klidu se da koupit iRiver a iAudio, podle me jsou to nejlepsi znacky na trhu. Sice jsou mozna o neco drazsi (ale kam se hrabou na iPod, ze?), ale ten zvuk stoji za to.
Tak sem se ted zase pochvilce kokal na prehravace a nasel sem novej od SONY nak E005 nebo tak nak a docela se mi libil i ta cena sla a to mel pamet 2GB a najednou sem si vsim ze nema Tuner a nepodporuje vsechny formaty no skoda
ja bych si to nekoupil uz kvuli tomu napodobovani ipoda..ale zni to pekne ty specifikace..opravdu je vse takove jak se pise? Barevne a spolehlive? a jaky jsou k tomu sluchatka?
To je spis na tobe.. vlastním Emgeton X6 a spokojenost, ale toho sonaka bych se taky vubec nebal..je to novinka takze nevim zda budou nejake zkusenosti, ale zalezi na designu jaky se ti libi a taky na napajeni jaky preferujes..Zda akumulator nebo AAA baterky