Stránka 1 z 1

da sa na vsetky hdd playery kopirovat data cez okna priamo?

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 2. 2006 22:12
od Abstraqt
Caute. Chcem si zaobstarat nieco co ma okolo 6gb, koli tomu predam moj flashdisk. Takze ho chcem pouzivat aj na prenos DAT.
V niektorych forach som cital ze napr. SONY dodavaju k prehravacu zly soft...
Naco mi je vlastne soft? Chcem player , ktory pichnem do USB a mam vo winoch dalsi disk, kopnem doneho slozku napr. Amon Tobin a je to tam + pekne podla albumov 8) .
Neviem si moc dobre predstavit, ako by som isiel tlacit (tisknout) A1 plagat do firmy, a dal by som im nejake instalacne CD od playeru!?!
Ved to je proti principu vsestrsannosti USB!?! :x

Co napriklad tieto modeli: http://www.pixmania.sk/sk/sk/170028/art ... an-nw.html
http://www.pixmania.sk/sk/sk/158844/art ... gb-co.html
funfuje to ako externy disk, alebo na prenos Dat potrebujem nieco instalovat? (v tom pripade nic pre mna)
Funguje to tak a j u flash pametovych playeroch?

Sorry ak je moja otazka moc fatalna :D , bude to moj 1. mp3 player.
Dik za rady

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 2. 2006 01:30
od humbuk
U vsech Sonaku mam dojem, ze je tohle omezeni a myslim, ze uz to zacal delat i Iriver. Ale taky mam dojem, ze se to tyka pouze nahravani mp3, takze pokud by ti slo o jina data, tak by to melo fungovat. Sory, ze nedam stoprocentni odpoved :).

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 2. 2006 04:01
od Abstraqt
fuu asi si ich budem musiet mrknut nazivo. dik za odpoved

re

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 2. 2006 07:49
od XMike1
Mám iRiver H10 6GB a mp3 sa tam dajú nahrávať buď cez Windows Media Player, kde sú pekne zatriedené alebo cez Tento počítač a tam sa ti ukáže prehrávač. Ale funguje to len pod XP, ide to cez MTP a nie Mass storage, takže sa ti neukáže nová jednotka s písmenom, len ikonka s prehrávačom a vieš pristupovať na jeho disk.

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 2. 2006 11:22
od Duri BB
No ja mam flash (iriver U10 1GB), a tiez sa mi namiesto ikonky dalsieho disku objavi ikonka prehravaca. Ale kopirovat, alebo mazat mozes lubovolne. A k Win XP nepotrebujem ziadny soft, ten zariadenie rozpozna sam.

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 2. 2006 14:40
od Puchino
Mam Sony NW-HD3 20GB. Kopyrovanie bez problemov. Velke subory ako napriklad image DVDcka teda okolo 4 GB sa neda nakopyrovat cely. Staci ho vsak rozdelit na jednoducho na mensie subory a trva to len o cosi dlhsie ako klasicke kopyrovanie (pri priamom deleni na Sony (opatovne aj pri spajani) a to lubovlnym nastrojom (WinRAR, Total Commander....)
Soft u Sony, teda SonicStage sluzi iba na nahravanie hudby do zariadenia kde sa uklada do adresara OMGAUDIO (alebo tak nejako, nechce sa mi to zapajat :) ) Zvysok disku sa pouziva uplne standardne.
To obmedzenie na velke subory je divna zalezitost. Niekedy totiz nakopyrujem aj 4,4 GB image bez rodelovania inokedy vsak musim delit. Ale vyriesil som si to po svojom a ani si to neuvedomujem.

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 2. 2006 15:04
od drAcOniS
Rád bych upřesnil situaci okolo nových iRiverů - je zapotřebí Windows Media Player, avšak verze 10! (Ve WinXP je v základu tuším 9). Krom toho je díky tomu "odkrouhnuta" podpora MacOS a Linuxu, ale hlavně všech Windows, kde není WMP 10 (a nutno dodat, že málokdo z běžných uživatelů si jej sám od sebe nainstaluje). Takže z tohoto důvodu se moc pro data nehodí. Jinak jsou ale iRiver špičkové přehrávače. Také se teď dá za zajímavou cenu sehnat Toshiba MEG-F10 (doufám, že si to označení pamatuju správně - hledat se mi to nechce), která má 10GB HDD, bar. displej a hlavně UMS. Vzhledem k aktuální ceně je to hodně zajímavá varianta...

BTW: Když vidím ty Vaše odkazy - nechcete si doufám takovou věc koupit na Pixmanii... :roll:

pixshi..

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 2. 2006 19:30
od Abstraqt
:D
nenene pixmania nenene, to bolo len tak narychlo, nenene :lol:

Ta Toshiba MEG-F10 vyzera velmy dobre (na design si potrpim).

To s tym sony je zvlastne,...

Iriver - wmp10? :? ?? to snad nemyslia vazne, vsaak to skrachuju!!!
skoda bol to moj favorit.

Dik za odpovede

Re: pixshi..

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 2. 2006 20:27
od drAcOniS
Abstraqt píše:skoda bol to moj favorit.

H10 má docela povedené ovládání - osobně se mi to líbí, velmi rychlé a přesné. Docela i kvalitní displej... Spíš bych zvážil, nakolik je pro Vás klíčové ukládání dat... :)

Jinak ale pokud nevadí, že ta Toshiba je trošku větší, je to za ty peníze velice dobrý přístroj. :wink:

re

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 2. 2006 21:34
od XMike1
So svojím H10 som spokojný. Ku zvuku sa nebudem vyjadrovať, to je jasné, aký je. Ale plus je, že má vyberateľnú baterku a dokonca je aj k dostaniu. Ja som si k nemu dokúpil aj diaľkové.