Stránka 1 z 2

iriver u 10, cim prekonvertovat video?

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 3. 2006 17:10
od pisekroman
Prosím nevíte někdo čím se má překonvertovat video do u10?? WMP 10 kterej byl přiloženej v balení mi to nebere.Děkuji



// decried: upraveny nazov threadu.

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 3. 2006 22:31
od drak
iriverter - verze 0.15, viz hledej přes google.

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 3. 2006 15:01
od pisekroman
Jo super díky :D .....A ještě mám jeden dotaz : Když nakopíruju do něho obrázky přes iriver picture plus ,tak se mě nezobrazí.:(jenom jejich název rozlišení atd.,ale obraz nic.Co je špatně?? :? Díky

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 3. 2006 16:44
od Duri BB
Iriverter pouziva asi vacsina. Ale ja pouzivam PocketDivX. Zda sa mi lepsia kvalita, robi aj do DivX 5, ma moznosti ulozenia nastaveni, je jednoduchy, a celkovo sa mi zda lepsi ako Iriverter.

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 3. 2006 18:31
od drak
pisekroman píše:Jo super díky :D .....A ještě mám jeden dotaz : Když nakopíruju do něho obrázky přes iriver picture plus ,tak se mě nezobrazí.:(jenom jejich název rozlišení atd.,ale obraz nic.Co je špatně?? :? Díky!/quote]

Tenhle přehrávač nemám a ani neznám - nemaj mít ty obrázky nějakou max. velikost ?A nedaj se nakopírovat rovnou - bez toho programu ?

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 3. 2006 19:01
od Duri BB
Neviem o ziadnej max. velkosti, mam v nom napr. aj obrazky 1600x1200, alebo aj viac (s fotaka), ale zobrazuje ich v pohode.

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 3. 2006 15:36
od pisekroman
No když nakopíruju normálně do složky Picturelists tak se zobrazí,ale nejsou ve složce obrázky která je v zakl. menu.Tak je tam dám přes iriver picture plus,ty jsou ve složce obrázky,ale nezobrazujou se,jen jejich nazev,rozlišení..........

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 3. 2006 20:35
od Duri BB
Mne sa nornalne zobrazuju nahlady s popisom aj ked ich tam dam cez picture plus. Vlavo znenseny obrazok, vpravo napr.
PC315078.JPG
2048x1536
OLYMPUS CORPORAT
ISO100 F2,9 1/8s
2005:12:29 15:19:53

Skus si to resetnut, alebo prehraj firmware.(ja mam starsi)
Ci si uz pehraval na najnovsi firmware ? (UMS)
http://www.iriver.eu.com/download.html?&L=0&rpp=10

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 3. 2006 16:39
od pisekroman
Ne,nepřehrával,mám ho asi týden.Je v něčem lepší ten novej firmware??? Jo a ještě ,nevíš jak mám dostat do videí titulky??

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 3. 2006 15:46
od pisekroman
Takže nikdo neví jak s těma titulkama??? :cry:

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 5. 2006 08:32
od 4daPeace

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 8. 2006 15:08
od jaul
pisekroman píše:Jo super díky :D .....A ještě mám jeden dotaz : Když nakopíruju do něho obrázky přes iriver picture plus ,tak se mě nezobrazí.:(jenom jejich název rozlišení atd.,ale obraz nic.Co je špatně?? :? Díky!/quote]


Mám stejný problém. Vyřešil jsi to nějak?

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 9. 2006 20:30
od pisekroman
Jj, přeinstaloval jsem firmware :)

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 9. 2006 08:06
od jaul
Odkud jsi ho sehnal??

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 9. 2006 08:27
od 4daPeace
Treba zde (Prvni odkaz v Google po zadani 'U10 firmware')-> http://www.iriver.com/html/support/down ... sp?idx=800