Stránka 2 z 2

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 6. 2006 08:02
od jirimi
Zdravim, pokud vim, tak line-out ma na vystupu napeti 1V. Je to kvuli kompatibilite propojovanych zarizeni. Pokud se mylim, tak me hned nekamenujte :roll:

.

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 6. 2006 08:23
od misapu
Například mám venkem propojený výstup audia z TV tuneru do line-in, abych něco slyšel. Ten tuner piny na desce nemá.

Re: .

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 6. 2006 08:59
od Lucky-x
misapu píše:Například mám venkem propojený výstup audia z TV tuneru do line-in, abych něco slyšel. Ten tuner piny na desce nemá.e/quote]


nevím ... ale autora topicu asi spíš zajímal line-in v souvislosti s mp3 přehrávačema :-) ... proto asi také zvolil kategorii "MP3 přehrávače" :wink: Ale jinak máš pravdu.

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 6. 2006 15:50
od ČMOUD
jó paráda já vím co jsem chtěl vědět a vy se tady klidně bavte ! :mrgreen:

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 6. 2006 16:02
od powersell
mozem do sluchatkoveho vystupu zapojit repro bez poskodenia mp3 playeru a reprakov, tak aby to hralo?

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 6. 2006 18:48
od mapupsa
mozem do sluchatkoveho vystupu zapojit repro bez poskodenia mp3 playeru a reprakov, tak aby to hralo?


Můžeš to zkusit :D .
Nic by se ve většině případů stát nemělo, ale třeba může po připojení přehrávač někdy blbnout.

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 6. 2006 19:09
od jan kulhavy
JA HO pouzil na nahravani LP do PC

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 6. 2006 09:37
od Lucky-x
powersell píše:mozem do sluchatkoveho vystupu zapojit repro bez poskodenia mp3 playeru a reprakov, tak aby to hralo?


Já jsem takhle měl kdysi zapojenýho walkmana ... a chodilo to uplně v poho :-)