Stránka 1 z 4

Firmware Flash u Sandisku

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 10. 2006 17:31
od Xemiq
chcem si kupit SANSA m240 ale EU firmware,ma vyhodene radio. Stratim zaruku,ak by som si flashol novy (americky) fir. Okrem toho,ze by mi to prihodilo funkciu radia,mohol by som aj browsovat adresarmi (aj ked to uz nieje take potrebne,hlavne to radio)
Pripadne - da sa nejako zalohovat ten firmware,co mam teraz???

Please help,ked toto vyriesim,pojdem si ho kupit...

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 10. 2006 17:47
od LuKoCH
Nějací borci to zkoušeli u e250 a rádio jim nepřibylo.

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 10. 2006 18:22
od obywan
Ja mam 250-ku a ta taky o tom uvazuju.
Nikde jsem o tom nic nenasel, jen diskuzi na czc
http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P86BBA30809722BF3C125710F005A3818.html?&ansid=17

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 10. 2006 18:48
od loleX
LuKoCH píše:Nějací borci to zkoušeli u e250 a rádio jim nepřibylo.b/quote]


No e250 je neco uplne jineho. pokud se nemylim, tak e250 (pro evropu) v sobe nema hardware pro zprovozneni radia, coz m240 ma..

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 10. 2006 13:20
od Xemiq
uhm,no tak to neriesim a mam na haku.... moznost tam stratit zaruku a aby mi potom ten AJ firmware blbol,no to mam3,14ci..
kupujem http://www.canyonsportsline.nl/index.php?id=112

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 10. 2006 13:42
od Letadelko
Koupil jsem sansu m240. Vypadá skvělě :)
Ten firmware flash byla docela stresující záležitost prože jsem to dal až na cca. desátý pokus :D Ale šlape to výborně. Žádné chyby. Jen přibylo rádio i s předvolbami, rádio se chytá i ve vlaku, ale asi tak do rychlosti 60km/h potom trošku nechytá. M 240 má i ručně nastavitelný ekvalizér. Když jsem si to kupoval tak mi nevadilo že nemá složky, ale přece jen je to trochu nevýhoda. Abych to upřesnil. Tak tu muziku ve složkách mít můžete, ale bude se to řadit podle tagů. Výborná věc je, že si můžete např. ve winampu vytvořit playlist, a ten jednoduše přehrajete. Mám ho už 5 dní a pořád drží původní baterka. Jinak k té REKLAMACI. Flahem firmwaru o ni přece přijít nemůžu - přehrávač aktualizaci firmwaru podporuje a proto mi reklamaci musí uznat. Zatím spokojenost na 100 procent.
Pokud máte jakykoliv dotaz ohledně m240 tak se ptejte. Můžu poslat i LIVE foto :-B

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 10. 2006 13:57
od loleX
No live foto muzes dat do "Pochlubte se jaký máte Mp3 přehrávač" :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 10. 2006 14:00
od Letadelko
ok :wink:

Otázečka

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 10. 2006 14:31
od celak
Napsal bys mi prosím návod jaxs tu sansu m240 flashnul, mě se to pařád nechce flasnout:-( Díky za radu

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 10. 2006 18:08
od obywan
to bych taky rad vedel :)

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 10. 2006 19:10
od Letadelko
Musíš si stáhnou americký firm.
Ten je ale starší....

Postup:
-­Přehrávač musí být v MSC modu a zamknutý holdem
-doporučuju předem odstranit data
-Spusťte firmware
-Klikejte dále
-Klik na firmware upgrade
-Klikněte rychle na ok
Pokud nebudete dost rychlí vyskočí tam tabulka že nesmíte downgradnout a také možná věta:
"Soubor bez názvu obsahuje neplatnou cestu", nebo tak nějak.
Nemohl jsem na to přijít, ale prostě jsem se snažil co nejrychleji kliknout na to firmware upgrade .Pořád jsem to nějak zkoušel a nakonec se to rozjelo. Jen si teď nejsem jistý jestli jsem zavřel tu tabulku "Soubor bez názvu obsahuje neplatnou cestu" nebo jsem to jen proklikal. Prostě to chce zkoušet.Já to dal cca na 10 pokus.

-Potom si můžete upgradnout na vyšší americkou verzi pomocí updateru.


-Napište jak se vám to povedlo.
:mrgreen:

??

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 10. 2006 08:42
od celak
A jakou "starší" US verzi mam stahnout ? Na netu je jen ta nova (http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1326) ??? Díky za radu

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 10. 2006 14:56
od Letadelko
Ano tato je správná. Tato americká verze je sice nová, ale starší, než je evropská v přehrávači.

Super

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 10. 2006 11:10
od celak
Tak už mi to jede taky,jen jsem to musel preflashovat na jinem kompiku na tom mim mi to nechtelo vyubec pustit, hlasilo mi to ze je porad odpojen, ale s tim proklikanim jsi mel pravdu ja to udelal tak na 7 mej pokus:-) Ale uz tam smazim FM tuner:-) Akorat mi updater hlasi za tato US verze je aktualni, takze asi nekeca:-) Jeste jednou dik za HELP.

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 10. 2006 17:12
od Letadelko
To jsem rád, že ti to pomohlo :D