Stránka 10 z 11

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 3. 2007 10:02
od Josef Staša
a co rikate na srovnani Doonio Cube a Sandisk Sansa e250? ktery je podle vas lepsi? predevsim co se tyka zvuku...

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 3. 2007 13:28
od Charlie77
diky moooc!!!dneska to objednam..takze az pride..tak ti udelam primy srovnani e250 kterou mam ja a doonio cube keryho bude mit segra :)..to bude panecku souboj :-D diky moc lidi..

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 3. 2007 15:38
od Josef Staša
To teda bude!:) Tak pak dej vedet, zatim dikec!

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 3. 2007 18:37
od Charlie77
jj jasne dam vedet urcite! :) ja taky diky..a jeste se zeptam.. http://www.mp3store.cz/kartove-mp3-preh ... o-cube-1gb je tahle stranka spolehlivej eshop??..chtel bych to tam kupit kuli ty nabijecce..jenom jestli je to good eshop..diky

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 4. 2007 21:53
od mandus

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 4. 2007 22:27
od babypipi
Jo, jo. Mall jsou dobří. Já ho tam taky bral a pohodička. :wink:

Ahojky

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 4. 2007 18:44
od kady1
Ahojky měl bych moc velkej zajem o fotečky.Rozhoduji se jestli si ho vzít nebo ne děkuji.

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 5. 2007 17:38
od lukos11
Caues, tesim se na noveho Doonio Fortyyyyyy

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 5. 2007 17:43
od grandmont
Taak, dneska mi přišel. Ve spojení s KOSSy je to nádhera... Knihy sice asi budou zatím pořád ještě číst normálně v listiné podobo :) Se zvukem jsem moc spokojen a musím říct že i přiložená sluchátka jsou relativně v pohodě.

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 5. 2007 19:32
od Frame2
to jo,s kossama to je velka parada,tomu verim.

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 6. 2007 19:57
od lukos11
Zrovna si rikam,ze by mohl byt Doonio Cube i 2GB,ze? To si myslim,by nebylo spatne. Zkusim se zeptat a uvidime, treba neco vyzvim.

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 6. 2007 10:12
od lukos11
Tak jsem nic zatim nezjistil

přepínání sterea u rádia

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 6. 2007 12:28
od rony.h
Stává se mi dost často, že nejde zapnout tlačítkem MENU stereo u jednotlivých stanic. Podaří se to až na poněkolikáté zpravidla poté co vyskočím do menu a zpět.Kolega má to samé.Setkal jste se s tím už někdo?

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 6. 2007 09:44
od Charlie77
Ahoj lidi, byly sme na dovoleny a segre tam zacal prehravac blbnout jak uz tu nekdo rikal..piskal,hral,piskal,hral a ten nejde vubec no...tak sem sel na jejich stranku a stahnul normalni cube fw ne ten novejsi...nebo myslite ze je lepsi tam dat hned ten novej?? no a jese sem si stahnul soubor prehranu fw pri nefunkcnosti prehravace...sel sem podle kroku ale zasek sem se u kroku 6..no protoze se objevila tabulka ale orad to jenom hledalo a hledalo pak sem se dozvedel sźe nejdriv musim pridat ovladac...no tak sem dal do mechaniky mini CD ale instalacni soubor instaloval to samy jako fw...no tak sem to chtel pridat rucne no tak sem to zkusil ale pak to psalo ze je tam naka chyba 10 nebo co a ze to nefunguje...no a pri pripojeni mi to dycky hlasi jako kdyby to ten hardware neznalo...tak ja neivm co s tim, poradite mi nekdo??? :cry: byl to darek k 18 tinam a ted to nejde..:(

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 7. 2007 13:25
od Frame2
No to by byla dobre mela Cube 2GB. Asi pekna zaplata na E5:)))))))