Ktory model by ste si radsej zaobstarali vy? Viem, ze mi mozte povedat, ze ak chces kukat video, tak ipod video, ked ne, tak nano.. ale aj tak, skuste mi odpovedat, ja este niesom rozhodnuty stopercentne. Cenovo su skoro rovnake ( video o cca 500 drahsi co je zanedbatelne ). Nano je krajsi, mensi, menej sa skriabe etc. Video zas prehrava videa ( ale fakt? ) je vacsi, tazsi, viac sa do neho zmesti a asi by som chcel pozerat na nom Anime a z toho vyplyva aj moja dalsia otazka, ci si na ipod mozem dat titulky?!
Lebo anime v anglictine nepozeram, iba v japoncine s anglickymi titulkami. Asi sa tam nedaju dat, teda neviem, ale myslim si, ale, ked je anime resp. film spraveny tak, ze su tam HARDSUBY ( myslim, ze tak sa to vola ), ze su tie titulky niako vypalene do filmu, tak sa na ipode asi budu dat pozerat, ze? zatial som tzv. hardsuby videl len na anime, je na to program? Ako, ked mam niaky film a niake titulky, ich tam vpalit??
diky moc za vsetky odpovede vopred a nezabudnite napisat, ktory ipod by ste radsej zobrali