od inwo 5. 5. 2008 16:18
Ide tu o to, ci ti napriklad aj do buducna bude stacit 4 GB. U samsungu si moc nepomozes, u Zenu zbehnes do obchodu a dokupis karticku. Dalsi vec, ktoru si aj sam spomenul je kabel. Samsung mozes nabijat bud z uz prilozeneho kablu, alebo ako som sa dozvedel na ich stranke tak aj z nabky na samsung mobily, co zlepsuje jeho dosiahnutelnost (napriklad ked to porovnas so Sansou alebo Sony) ale zasa miniusb bude mat asi aj tak viac ludi ako samsung nabku. Ak mas mobil s BT, tak zasa nieje co riesit, spojenie a udajne aj telefonovianie ( tu neviem, ci to autor myslel tak, ze pristroj sluzi ako HF sada, alebo tak, ze len "prepoji" hovor, ak uz pocuvam hudbu zo samsungu na nejakou stereo BT HF, to sa musis uz popitat vo vlakne tomu urcenom). Co sa tyka ovladania z kaspe, tak to ti vyjde najdeno, samsung sa neda, kedze ma dotykac, zen mozes, ale.. ak nezamknes klavesnicu, tak stale svieti, i ked slabo a zerie baterku navyse.. Zatial ma nejake dalsie markantne rozdieli nenapadaju...
Zen 2 GB US fw (ZEN Skin with Wire Management + Folia) + 8GB SDHC, EP 630 + Koss Porta Pro
TP R500, WXP, FUBAR IV (LM 4562) + AKG K701
Nokia 6233, 5530 XM, SE k610i @ W660i + HPM-70