Zdravím..ZEN-a mám asi tak mesiac a som s ním strašne spokojný!! Kúpil som 2GB verziu + 8GB SDHC kartu..display je proste nádherný, k tomu nemám čo dodať /ako asi každý

/ ..ďalej chcem spomenúť výkon, ja som s ním určite veľmi spokojný a taktiež ho počúvam aj v autobuse a aj vo vlaku, ale to bude tým, že som si kúpil špunty KOSS The Plug /tie originálne od Creative som ani nevyskúšal, rovno som ich podaroval sesterke

/ a počúvam to tak na hlasitosti 16-18, ojedinele aj 20 ale viac už nie, treba si chrániť svoj sluch

..ale aj tak dosť záleží od nahrávky a strašne veľa aj od equalizéra..ďalšia vec je convert videa, písalo sa tu strašne veľa príspevkov o tom aký program používať a či to funguje ako to má..tu by som odporučil /ako už niekto predo mnou/ vynikajúci program JetAudio..v tomto programe je to strašne ľahké, jednoducho zvolíte nech to convertuje do COWON D2 a nie je problém, dokonca aj titulky mi to pridalo samo!! len zase na druhú stranu neviem či je to možné aj vo free verzii tohto programu, treba to len vyskúšať...ale otestoval som aj program WinAVI /konkrétne verziu 7.7/ a tiež to fungovalo dobre podľa jedného návodu ktorý je niekde tu medzi tými 31 stranami

...a hneď pri kúpe by som odporučil kúpiť aj nejaký obal, lebo ako som čítal, dosť sa to škrabká..ja nemám žiaden od Creative, mám len obyčajný plátený obal za možno 50,- ktorý sa predáva pre mobily ale som s ním strašne spokojný, lebo vnútornú stranu má veľmi jemnú a na prehrávači nemám ani jeden škrabanec!!! Tento prehrávač len odporučujem..