cable4you clairy

Kabely, převodníky, tunery, mikrofony, gramofony

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Petulda 5. 3. 2015 18:08

Hm, já myslel, že slepé testy nepotřebuješ... A tu najednou... :-D
No jo, no...
Noble Audio Sunrise
Denon DCD-2020
Parasound Halo Integrated
Focal Electra 926
JBL LS 120P
Petulda
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Skeptický 5. 3. 2015 18:21

reklama jak vyšitá :-)
Skeptický
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jindras 3 5. 3. 2015 18:47

Důležitý je teď to,že se bude hrát ta nejlepší muzika-naše hymna,máme ZLATO v biatlonu. Paráda!!!!!!!!!! Je mi fuk,co si myslíte. Já sl.test nepotřebuju,chtěl kamarád mi dokázat,že má lepší. Ještě,že se neupaluje,jinak jsem tam,co by kacíř. Připadáte mi,jako ti lidé okolo Giordana Brunna. Ti také žádný jiný názor nepřipustili. Nojo,no,končím,myslete si,že je to reklama a moudrost vaše nade vše. Mám zas pár dalších--úsměvných příspěvků,že,Vaše blahorodí a muzikální guru.

-- 5. 3. 2015 19:08 --

Já alespoň nikoho neurážím,nezesměšňuju a nikomu nevymlouvám to.co si myslí. Dúležitý pro mne je,že mám radost ze své dcery a že všechno zvládám. A když mám čas,tak poslouchám muziku a mám z toho taky radost. A nabubřelé a nepřející tlachání,je mi ukradené. Mám -pro mne-super kabely. Měnit nebudu a nechci. Určitě jsou lepší,ale ne pro mne.Nepotřebuju jezdit v Jaguáru. A každému přeji jeho radost z muziky.
Jindras 3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Petulda 5. 3. 2015 19:09

Názor může mít kdokoliv na cokoliv jakýkoliv.
Jedině jeho objektivizace např. formou, kterou jsem navrhl, by ze subjektivní psychoakustikou zmanipulované myšlenky, udělala něco, co by se dalo brát vážně.

Názor "já slepý test nepotřebuju" bohužel jen ukazuje na hloubku poslechové nezkušenosti a nevyzrálosti jeho autora. Kdo má něco naposloucháno a nemá problém být sám k sobě upřímný, by nic takového z pusy nevypustil, protože moc dobře ví, čeho je mozek při zpracovávání zvuků schopen. Pokud víš, co hraje, posloucháš především svoje očekávání, jak to má hrát. A to platí pro každého bez výjimky.
Noble Audio Sunrise
Denon DCD-2020
Parasound Halo Integrated
Focal Electra 926
JBL LS 120P
Petulda
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Jindras 3 5. 3. 2015 19:15

Petuldo,já nejsem analytik a ani to nepotřebuju. Poslouchám muziku,toť vše. Nepotřebuju a ani nechci a ani na to nemám ani čas,ani peníze,abych analyzoval spoustu něčeho,co je stejně jen kulisa-hudbu. Nepovýšil jsem ji nad ostatní,jak jsem už psal,mám jiné priority. A jestli jsem nevyzrálý-dle tvého soudu-,to nevím,ale dcera i já jsme spokojeni. :-D Končím,tohle nemá smysl.

-- 5. 3. 2015 19:21 --

Lidi jako ty,mi berou radot ze života. Je jsem napsal,z čeho mám radost a co MNE uzemnilo. C4Y. To je vše. Ostatní jsou bláboly.

-- 5. 3. 2015 19:39 --

Ještě Ti chci říct,proč mi saješ mízu. Je mi 53let. Mám 9letou dceru. Jsme skoro 3roky sami.Ráno ji vezu do školy,honem do práce,pak ji vyzvednout,občas na kroužek,domů,vyprat,uvařit,napsat úkoly. Pak si můžu sednout k muzice,na chvíli. A mám radost,že jsem se s kabely někam posunul. A z toho mám radost. A pak přijdeš Ty a Tobě podobní a říkají mi,že nemám mít radost,protože nepodstupuju -slepé testy- a tudíž jsem vůl,kterej něco chválí a nemá právo to chválit,protože jsou určitě lepší kabely a bedny a zesilovače,atd. Jenže na to už je snad diagnoza. Kde je pak ta radost a spokojenost? To je přece kravina,co říkáš,protože je vždy něco lepšího. Člověk by si pak nic koupit nemohl a byl by věčně nespokojený s tím,co má. A to nechci a ani do tohohle vašeho vlaku nastupovat nebudu. Proto mi bereš to hlavní,spokojenost a možnost se o ni podělit. Nedělám nikomu reklamu,ani ji dělat nepotřebuju. Moje dcera a můj život je hlavní reklama-na spokojenost. A teď navíc s kabely C4Y!!!!!!! Tečka.
Jindras 3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Petulda 5. 3. 2015 19:45

Nic proti tomu, co píšeš o poslechu hudby. O tom jsem nepsal. Psal jsem o tvojí snaze vydávat tvá přání a psychoakustikou silně zmanipulované dojmy za obecně platné závěry.

Dal jsem ti návod, jak se o síle autosugesce přesvědčit, ale dáváš přednost sebeklamu. Ok, nic proti tomu.

A že ti beru radost ze života tím, že neskáču na to, když si někdo lže do kapsy... :-D. No ok, taky tvá věc...

-- 5. 3. 2015 19:48 --

Jindras 3 píše:tudíž jsem vůl,kterej něco chválí a nemá právo to chválit,protože jsou určitě lepší kabely a bedny a zesilovače,atd.

Čti pozorněji, psal jsem o něčem docela jiném...
Noble Audio Sunrise
Denon DCD-2020
Parasound Halo Integrated
Focal Electra 926
JBL LS 120P
Petulda
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod šeďour 6. 3. 2015 09:51

Jako výrobce kabelů bych se asi neměl moc vyjadřovat ke kvalitě konkurečních výrobků.Takže to ani neudělám.Žádnej kabel C4Y jsem v ruce neměl, a ani ho neslyšel zapojenej v aparátu.

Ale silně mi vadí tenhle nenápadnej způsob agresivního marketingu.

Firma nemá normální stránky, nemá éšop, odkazy jen na fejzbůk.Ale mnoho spokojených uživatelů, který záhadně nakupujou jenom z duhý ruky za "zlomek původní ceny".
Co tohle je ?

To se fakt lidi co si koupěj kabel C4Y nemůžou vyjadřovat nějak normálnějc ?
To se všude na hififórech musej protlačovat se svejma názorama jako svědkové jehovovi ?
Kde jsou ty další "zastánci" týhle záhadný kabelový firmy ?

A ty nesmysly s cenama...prej vítěz testu do deseti tisíc !...kde, jakýho testu proboha ???
Nemyslíš doufám ten předplacenej test ve známym internetovym audio periodiku.
-----------------------

Hele Jindrasi 3, nemám v úmyslu ti sát mízu jako to dělá Peťulda, ale chtělo by to trochu mírnější přístup k reklamní masáži, kterou tady provozuješ.
Doma: Ultimativní audio miniPC, DAC + zesilovač HEGEL, třípásma LSM (geniálně navrhl Kocour)
Sluchátka: AKG K812, AKG K701,Beyer 770, 990, planární SDR wood.DAC + zes. TEAC
Na ven: FiiO X5, Trinity Delta II, Oriveti Primacy, FiiO X1, Sony MH1, atd.
šeďour
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jindras 3 6. 3. 2015 15:57

Jak jsem už psal,nemám s nimi nic společného a rozhodně reklamu nedělám. Nemám proč. Psal jsem o tom,jak jsem z nich nadšený. Toť vše. Jen mě štve,že je taková vlna proti C4Y. Vůbec nechápu proč. Kdyby tu někdo napsal,mám je,nebo měl jsem je a za nic nestojej,tak pochopím. Zatím ale čtu od těch,kdo je maj jen pozitiva. Tak kde je pravda??????? Já jsem nad míru spokojen. A to je myslím -pro mne-nejdůležitější. Nikde jsem nečetl záporný názor. Vy ano? Tak sem s ním,rád si ho přečtu. :-] O:-)
Jindras 3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Petulda 7. 3. 2015 10:43

Jindras 3 píše:Jen mě štve,že je taková vlna proti C4Y. Vůbec nechápu proč.

Můžou za to přesně ty zvěsti, které mega nadšení novomajitelé roznášejí po českých audio webech: zcela nekritické, hypertrofované, opěvující a úžasem blížícím se poznání zázraku překypující zvěsti o absolutní dokonalosti těhle pseudokabelů, jejichž zapojení do byť totálně low-endové sestavy přinese drastická zlepšení zvuku a nadpozemské zážitky při poslechu.

Navíc psané člověkem, který se kvůli napsání takového příspěvku zaregistroval, aniž by se na fóru před tím nebo po tom jakkoliv jinak pohyboval.

Když se k tomu přidá naprostá netransparentnost výrobce a produktů, je odmítavá reakce na produkty téhle firmy logická a racionální.
Noble Audio Sunrise
Denon DCD-2020
Parasound Halo Integrated
Focal Electra 926
JBL LS 120P
Petulda
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Eki1 27. 4. 2015 20:19

Rad bych podekoval uzivatelum Tomasdcz, Audiofilos a Jindras3 za jejich vecne příspěvky a zkusenosti s CABLE4YOU. Rad bych se ale také vyjadril k OT uvedenym v tomto threadu a uvedl na pravou miru nektere pomluvy, které se periodicky objevuji na adresu C4Y.

Vyjimky samozrejme existuji, ale v podstate se lide diskutujici o C4Y deli do dvou zakladnich skupin. Na ty kteří s nimi mají praktickou zkušenost a bezmezne je chvali a na ty, kteří s nimi nemaji zadnou zkušenost a bezmezne je kritizuji. Jak u první, tak u druhé ze zminenych skupin se nabízí logicke vysvetleni proc tomu tak je. Rozhodne by ale nebylo spravne ovlivňovat jakkoli názor jak jedne, tak druhé z obou zminenych skupin!

Co se tyce pomluv zverejnenych na internetu, tyto jsou ryze ucelove. Skutecnost je takova, ze tato antikampan byla zamerne rozpoutana mimo jiné, nekym kdo soukrome ovlinoval sve klienty k psani kladných ohlasu na jim prodavane výrobky. Opet je tedy vice nez logicke, ze nikym a nicim neovlivnene ohlasy posluchacu na C4Y museli mnohe mirne receno zneklidnovat. Je to vcelku pochopitelne, ony „hypetrofovane“ reference by nenechaly chladnym ani mne. Koneckoncu, jak zde všichni moc dobře vime, každý vetsi uspech vzdy byva po zásluze potrestan.

Konkretne prohlaseni, které evidentne spousta ctenaru z internetu prevzalo a prijalo bez jakekoli osobní zkusenosti za vlastní, a sice: „Cable4You – pseudoznačka“ bylo napsano clovekem, který naopak
v soukrome korespondenci na adresu C4Y po jejich prakticke zkoušce napsal presne toto: „Pocuval som doma reproduktorovy Audio X-treme a musim uprimne povedat ze ma milo prekvapil a dost sa mi pacil:-) (a to mam - myslim - dost kvalitnu aparaturu). CABLE4YOU reprokable sa mi pacili velmi. Urcite zatial patria na prve miesto medzi tymi, co som pocul (este mi to dost dobre sedeli kupodivu kable od XLO - Reference2 - mali tesne basy, otvoreny, vzdusny, rychly zvuk), ale myslim ze CABLE4YOU boli lepsie.“

Zaver si tedy kazdy muze udelat sam. Mimochodem, probehl jiz take test CABLE4YOU Audio X-treme a vyššího modelu XLO Reference 3-5.2 a výsledek si muzete precist primo tady:

https://www.facebook.com/cable4you.cabl ... permPage=1

A dalsi klasicky priklad vykonstruovane informace a pomluvy, ktera by mohla mit znovu tendenci zit si na internetu svým vlastním životem. Neznam tve osobní zkusenosti s uplacenim recenzentu při psani testu v audio periodicích. Rozhodne ale mohu ze sve osobní zkusenosti napsat, ze CABLE4YOU Audio se ze zasady neucastni zadnych testu u kterých je predpoklad, ze by byly jakkoli komercne ovlivnovany! At uz v zapornem ci kladnem smyslu. Na C4Y se za ty roky sneslo takových konstrukci a pomluv v Cesku celkem dost. Jak jsem jiz napsal, s ohledem na jejich uspech je to pomerne pochopitelne. Prijde mi však přinejmenším velice nekorektni, ze jsi obvinil pany Patrika Blahu, Milana Cernohorskeho (Supra Cables), Jiriho Michalka, Petra Püschela, Vladimira Rybare a další z toho, ze dostali za svůj test zaplaceno. Byl jsem osobne u toho a mohu opět konstatovat, že je to lež a pomluva. Zmínění panové a další, kteří byli ucastni tohoto testu by si rozhodne zaslouzili omluvu! Přinejmenším za to co pro ceské Hi-Fi udělali. Mimochodem konktrétně pan Rybar z ceskeho magazinu Stereo&Video oznacil na zaklade svých mereni a krátkodobého poslechu prave oba kabely z produkce CABLE4YOU mezi šest vyvolenych z celého testu.

Odkazy na zminene testy v České republice a Kanade jsou zde:

http://www.cable4you.eu/documents/AMP%2 ... h%20kabelu).pdf

http://www.hometheaterhifi.com/volume_7 ... -2000.html



A nyní bych se konecne rad dostal k prave podstate tohoto threadu a sice k odpovedi na dotaz: „jaky je zvuk populárního kabelu cable4you clairy“.? Prinasim zde tedy několik uživatelských referenci.
Zamerne jsem vybral ty nejmene „hypertrofovane“. Budu tedy rad, pokud se zdržíte OT komentaru na toto téma. Dekuji za pochopeni a porozumeni!
Eki1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Eki1 27. 4. 2015 20:19

CABLE4YOU Clairy™ “ Limited Edition interconnects “

https://www.facebook.com/CABLE4YOU/phot ... permPage=1


Tak píšu první dojmy po cca 45 minutách "hraní", kdy jsem vzal svoje naposlouchané audiofilní nahrávky a porovnával s tím, co mám naposloucháno. Jedním slovem: "PARÁDA"!!!!

NESKUTEČNEJ ROZDÍL. Basy mnohem přesnější, prostor výraznější, vejšky čistý. Nikde žádný zabarvení, hraje to fakt krásně. Těším se, až to otestuju na něčem pořádném, až budu mít trochu času si k tomu sednout a pustit si oblíbenou muziku.

Tomáš Novotný


……

Tak zacnu zvukem: z kabelem C4Y CLAIRY vnimam a slysim vetsi duraz na vysky a realitu nez se svym stavajicim QED, ktery byl spise hifistictejsi ne tolik realny....takze necham zapojeneho CLAIRY na headamp a DAC, protoze na sluchatka se mi to jevi lepsi..

Alexander Dahlström

……

Dobrý den, měl jsem Oehlbach NF1 na začátku (cena asi 700 Kč/0,5 m) a ani se u mě neohřál. Srovnatelný bohužel s obyčejnými Hama kabely. Rozdíl poznáte hned při prvních tónech, na takových to reproduktorech to bude určitě přínos. Cable4you Clairy jsou mnohem detailnější a prostorovější - na některých skladbách, jako by stál zpěvák půl metru od vás :-).

Napište mi potom prosím první dojmy

Ať vám to hraje :-)

TN

……


Dobrý den
Mám za sebou premiéru a máte pravdu, jde to poznat od prvních tónů. Schválně jsem pustil nejprve klavír, protože ten je vcelku náročný na reprodukci a s klukama jsme poslouchali asi hodinu, protože chvilku trvá, než se rozehřeje zesilovač ( mám KRELL FPB 600 + KRELL KRC 3 ). A kdybych to měl nějak popsat, tak v prvé řadě se zlepšila barva. Ta klasická klavírní barva. Tóny jsou lépe strukturované, mají více detailů v počátcích, kdy se prsty dotknou kláves a potom to doznívání je lepší, jak se ty klavírní tóny různě rozpadají a pak doznívají v prostoru. Prostor se mi zdá být hlubší a jakoby klavír hrál z větší dálky, než kde jsou bedny. Dokonce i basy se mi zdají hlubší a pevnější. U těch dvacetihercových basů drží struktura, nedochází k huhlání. Řekl bych že tónů je celkově víc a hrají odděleně. To je asi tak první dojem, teď budu mít dva týdny dovolenou tak budu dál zkoušet. Mám bedny, které jsou mimořádně citlivé na jakoukoliv malou změnu. Jsem si jistý, že rozdíl bude slyšet. Přikládám fotku.


Petr Sabo

Obrázek

Obrázek
Eki1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Petulda 28. 4. 2015 05:19

No, tos tomu pomohl... :-D
Noble Audio Sunrise
Denon DCD-2020
Parasound Halo Integrated
Focal Electra 926
JBL LS 120P
Petulda
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod šeďour 28. 4. 2015 08:29

Ty bláho...tak to abych si založil vlákno o kabelech co sám vyrábím a začal si je taky sám chválit.
Trošku páchnoucí samochvály neuškodí...nebo snad jo ?

:hm

A co ty fotky ?..to je nějaký muzeum ??...jestli seš zběratel, tak si na to založ vlastní vlákno, něco jako RETRO nebo OLDTIMER.
Doma: Ultimativní audio miniPC, DAC + zesilovač HEGEL, třípásma LSM (geniálně navrhl Kocour)
Sluchátka: AKG K812, AKG K701,Beyer 770, 990, planární SDR wood.DAC + zes. TEAC
Na ven: FiiO X5, Trinity Delta II, Oriveti Primacy, FiiO X1, Sony MH1, atd.
šeďour
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ico33 28. 4. 2015 08:45

Eki1 -tie tvoje tzv. ,,testy´´ ,ci ,,recenzie´´ kazdy uz pozna, stale ich opakujes, su stare, presne ako cable4you -stare a otrepane, mozes pisat kolko chces peknych reci ,kazdy vie svoje.., nemam nic proti cable4you, Ale proste je to silene....

Pozri -Eki -si ,,stary znamy´´ poznaju ta ,a ked chces byt naozaj korektny ,zober si svoje kable, zober trebars cardas ,nordost a pod. zavolaj viacej ludi (aspon 3och) a sprav test, lebo ,ako som pisal -toto vsetko je pasé.
Ľudia ktorí lpia na svojich poučkách,sú na 100%neomylní pre samých seba,vyhýbaju sa novým veciam,ostanu VŽDY zakrpatení vo svojom vlastnom svete,nemaju nič iba prázdne slová,ktoré väčšinou končia rýpaním,závisťou,napádaním druhého,nevediac čo vlastne chcú
Ico33
Trvalý BAN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod tomasdcz 30. 4. 2015 07:58

tak jsem si je musel trochu vylepsit, nebyl jsem spokojenej s pevnosti u konektoru, rozebral jsem je a zjistil jsem ze zem neni pajena ale jenom v takovem "koši" coz samozrejmne nemusi nic znamenat konstrukcne je to na urovni ceny cca 2000kc+- za metr bazar (respektive od kamose miho kamose:_)) ale zvukove jsem rekl bych spokojenej dobre mi kabel ladi k K701 cepheovy a lyre digital, jeste jedna vec mnel jsem zapojenej svuj qed zapomnel jsem na to a neco mi "nehralo" zapojil jsem CLAIRY a myslim ze ok ale jeste v tom nemam uplne jasno to co v tomhle vlaknu jako odkaz na clairy FB pod nikem alex dahlstrom tak to je muj nazor z fb stranek cable4you a myslim ze to stale sedi!@!!!!! taky mi vadi jak se cable4you prezentuje a vadi mi provedeni s kterym nejsem spokojen!@!! ale neni to kabel za 20k ze jo:_))))

mimo to zvazuju zakoupeni nejvysiho RCA kabelu od kabelguru.cz ale to az casem

tady fotka ty upravy snad to nebudete brat jako uplnou prasecinu ale takhle jsem s nim spokojen daleko vic (chtelo to spevnit!!!)

Obrázek
tomasdcz
Junior
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků