zasa Microlab Solo9c

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod alltracboy1 2. 7. 2015 14:05

Chcem sa len opytat niekoho kto ich ma, ci tie repraky nejak brumia ked su stand-by. Chcem ich do spalne k TV a brumenie ci piskanie trafaku by mi dost vadilo :pozor .
alltracboy1
Junior

Odeslat příspěvekod alltracboy1 3. 7. 2015 08:02

nikto nic? mal som pocit ze kazdy mate doma aspon jeden par :D
alltracboy1
Junior

Odeslat příspěvekod ...drát 3. 7. 2015 12:29

nebrumia ale samozrejme nikto nevie v akom stave máš elektrinu a zásuvky a či tam nebude rušenie napr. od wifi
...drát
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod alltracboy1 3. 7. 2015 13:27

objednane
alltracboy1
Junior

Odeslat příspěvekod alltracboy1 9. 7. 2015 15:50

tak som to skusal v praci, a prva vec co som si vsimol bola, ze na 60 teda plnom vykone to nehralo nejak mega hlasno ako sa pisalo ze na diskoteke, ale islo to z adroid telefonu, a to sa mi zda v principe nejaka slaba hlasitost kedze to je sluchatkovy vystup. Prevedenie je cinske, netreba cakat nejake kvalitne detaily. a okolo dreva to ani nechodilo.
alltracboy1
Junior

Odeslat příspěvekod ThalesX 16. 7. 2015 14:15

To že by to hrálo jako na diskotéce to samozřejmě nemůžeš brát vážně. To buď někdo v lepším případě myslel s nadsázkou, v tom horším se bacil do hlavinky.

Nicméně je možné že to z mobilu prostě nevybudíš pokud ten nemá na výstupu dostatečné napětí. To ale podle sluchátek nepoznáš. Zkus ty bedny připojit k CD přehravači nebo nějakému jinému zdroji signálu, u kterého lze předpokládat dostatečně silný výstup.
ThalesX
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod alltracboy1 20. 7. 2015 09:44

zo satelitneho prijimaca je to dost hlasne.. staci tak 40/60 . hraju dobre len to moc basuje a to mam bass na minimum. k filmu a na hudbu je to good, ale na bezne pozeranie tv s detmi v dome je to trochu moc. vobec tomu nechyba subwoofer. chcel som to k TV namiesto cinebaru . za 200€ je to dobry kauf aj napriek tomu, ze je to cina a je to na tom vidiet vidiet pri deailnom skumani. DO je dost na prd, strasne smerove ale to hodim na univerzal.
alltracboy1
Junior

Odeslat příspěvekod ThalesX 20. 7. 2015 18:10

Pokud ti to moc basuje tak ucpi ty bassreflexové nátrubky vzadu a/nebo je dej dále od stěny. V tom případě pak nechápu proč sis kupoval zrovna tento model, když ti o basy nejde. Měl sis koupit něco, co ti třeba toho tolik nenabasuje, ale raději místo toho řeší kvalitu zybtku pásma. (To není negativum, velká část dnešní spotřebky se mi subjektivně zdá přebasovaná a to i na úkor kvality.)
ThalesX
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod alltracboy1 21. 7. 2015 09:41

mne tie basy nevadia, ale zena piskuje. Ked budem pozerat film, tak to poriadne vytocim. doteraz som mal iba repraky z TV, takze je to trochu zmena ked pozeram beznu TV. Ale mam to zapnute iba na raspberry teraz, takze TV pozeram s TV zvukom a film si pozriem na reprobedniach ked budu decka a zena z domu. Vystrelim s tym okna.

-- 21. 7. 2015 10:55 --

dnes som ale pocuval radio stream 128kbit a moc sa mi to nezdalo, akoby tam chybali stredy, ale ked sme pocuvali flac, tak bedne hrali velmi dobre.
alltracboy1
Junior


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků