Martin Vitvar (check, VMA) - skusenost

Hifistudia, hifibazary a témata týkající se AV, která nelze zařadit do ostatních sekcí

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Adam111 14. 2. 2017 18:25

Ahojte, tak p. Vitvar mi dnes volal, ze by do piatku chcel repro dokoncit. V pozitivnu dohru pripadu stale verim.
Adam111
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod platprd 14. 2. 2017 18:38

no vida, tak třeba veřejné pranýřování zabralo :-D
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
platprd
Trvalý BAN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod bubaak 14. 2. 2017 18:39

Adam111 - Věřím že to dobře dopadne :)

Krmelec - Cituj mě prosím, kde píšu něco o výjmečnosti...
Píšu pouze o tom, že možnost poslechu je, bezplatně u něj, přes zálohu (plně vratnou) doma. Což oproti některým (opět nepíšu oproti všem) je výhoda.

Tak laskavě nečti mezi řádky něco, co tam není a pak mi necpi do huby tvé mylné doměnky, děkuji za ferovost a jasnost jednání.

Za další, hned na začátku jsem psal, že jeho jednání není férové a nestotožňuji se sním.

Klidně ho cupujte, ale nelíbí se mi jednání, kdy sice nekomunikuje, ale najednou pro některý je největší zloděj, absolutně neschopný.....Protože to psal nějaky slavny aktivista a hned se tu začnou urážet všichni, už jen proto že má bedny od Technicse.
Navíc když i tohle sním není problém vyřešit, jeho adresa je veřejná a lidi bydlící kousek od něj je tu víc jak dost, takže řešení tu je a pokud to zakladatel chce řešit, možnost má. Zakladatel to vyřešil zatím způsobem, jaký si zvolil. Bohužel tu jsou lidi, kteří maj pořád potřebu dělat z vyřešeného něco, co tu není. A hledaj problémy tam, kde nejsou.
Takže pro mě Vitvar patří mezi mé oblíbenější prodejce, který nabizejí individuální přístup, nechovaj se jak někteří co musí prostě prodat to na čem maj největší marži a nechaj si platit i za věc, která je u konkurence zdarma. Osobně jsem sním nikdy problém neměl, ale o pár případech vím, proto věřím že to dobře dopadne.
Ale to už jsem psal taky.

Takže tady máš další munici a můžeš zas slovíčkařit a vymýšlet hovadiny co jsem nenapsal.

PS: Do placené poslechovky jsem šel proto, že byli jediný co dotyčnou věc měli (v Praze) a měl jsem o ní zájem, teda do prvního poslechu...

platprd - tak mu předem neplať a nejednej sním, když neumíš řešit problémy s chladnou hlavou.
Nezabralo, zabralo něco jiného ;-) Třeba že Vitvar není takovej, jak o něm naznačuješ. Ačkoliv....
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod krmelec 14. 2. 2017 18:43

No, vidíš. Stačí to zveřejnit a ledy se pohnou. Nejseš sice první zákazník VMA, kdo delší dobu čeká na dodání, ale jseš první kdo to zveřejnil, protože až po tvém postu se ozvali další, s vysvětlením, že je to prý běžné.
Tak pak nám třeba ukaž výhybku, ať z toho poslechu taky něco máme :-)
CW DAC 1 + Yamaha A-S501 + Wharfedale Linton Heritage
krmelec
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod platprd 14. 2. 2017 19:48

bubaak píše:platprd - tak mu předem neplať a nejednej sním, když neumíš řešit problémy s chladnou hlavou.


Jak jsi přišel na to, že neumím řešit problémy s chladnou hlavou? Mně například nedávno jeden zákazník nabízel, že mi složí zálohu předem. Já sem mu řekl, že to nechci, protože se může něco stát a pak z toho budou akorát tahanice. Za 14 dní měl zboží a hotové a zaplatil plnou cenu při předání až po předvedení. Pravda je, že já nedělám žádné úpravy na míru, které by produkt jakkoli prodražovali, takže, kdyby si to nevzal on, koupil by někdo jiný.

Stejně tak mi jeden zákazník chtěl vrátit zboží týden po předání, přitom kupoval na místě a platil hotově. Taky sem mu to vrátil bez jakýchkoli keců, je to podle mne uplně normální přístup. Zato u pna VMA jsme se dozvěděli, že rachotící koš repráku za 50 tisíc je plně v pořádku.

-- 14. 2. 2017 21:12 --

Já když sem slyšel ty repro od říhy za 50, tak mi by mi to za ty peníze nestálo. Ale když psal tady nějaký uživatel, že se nějaký nižší model dá koupit za 15-20 tisíc. Tak to bych teda o VMA ani neuvažoval, když můžeš mít pěkné zakázkové sloupky co hrají pěkně. Místo těch oblud od Vitvara co ani nehrajou.
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
platprd
Trvalý BAN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod DinosaurJr 14. 2. 2017 20:18

Chtělo by to trochu rozdělit na a) přístup Martina při prodeji a b) kvalita reprosoustav
resp. jak vlastně hrají? Co na to majitelé, jak veliká je spokojenost? A co cena (nízká, tak akorát,vysoká)?

Platprde, co to je za strašný zvíře (živé či vycpané) ve tvém avataru ?
◄☼► Život je příliš krátký na poslech muziky přes nudné HiFi ! Kind of Blue ♪♫♪
ProJect RPM 3 Carbon MC●SLVR●TubeBoxSEII ECC83 Telefunken Ribbed●Sony ES
DAC Topping D50s●DPA 386 222 mk2017●B&W●Xavian●TV Samsung 48"●77LP<iii>
DinosaurJr
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod platprd 14. 2. 2017 20:36

Mně se to zvukově za ty prachy teda nezdá. Ty jeho regálky za 10-15 tisíc ok, ale ty obludné sloupy EVO, to prostě kvalitou strčí do kapsy kdejaká, stejně drahá komerce. To zvíře sem já po tahu, zapomněl sem se oholit.
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
platprd
Trvalý BAN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod EKKAR 14. 2. 2017 20:46

A hlavně - než se do Vitvara začnete zase navážet, zjistěte si aspoň jestli to je opravdu proto, že by to způsobil sám. Ono když máte komukoliv něco co sami skládáte nejen z vlastních výrobků dodat - a váš sub-dodavatel důležitý komponenty vám z libovolnýho důvodu dodávku zpozdí, za blbce jste vy. Zákoše nezajímá (obvykle), že vy máte jako JEHO DODAVATEL nějaký problémy se SVÝM DODAVATELEM KOMPONENTŮ - zákazník má smluvní vztah s váma. Vy jako dodavatel jednoho a zákazník druhýho jste pak v takovým presu, že jste rádi že jste rádi. To je doslova problém všech malovýrobců, že oni jsou natolik závislý na svejch dodavatelích, že jsou doslova jejich rukojmíma - pokud nedělají sami doma úplně všecko, aby na externím dodavateli nebyli vůbec závislý. A já neznám žádnou takovou malovýrobní firmu, pokud to není domácí pekařka dortů nebo vesnickej malíř pokojů. Ale v momentě, kdy ke svojí činnosti potřebujete v relativně malým množství cokoliv, co se běžně nedá koupit v potřebný kvalitě "na každým rohu", jste chcačky nechcačky závislý na mnohdy i jen jednom jediným dodavateli - a vaše firma i vaše podnikatelská pověst pak samozřejmě stojí a padá s tím jedním konkrétním dodavatelem ...
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod OSiRiSsk 14. 2. 2017 21:01

EKKAR myslím, že tvoj príspevok presne nevystihol v čom je hlavný problém.

Aj keby mal ten pá Vitvar mal problém s dodávateľmi, problém je, že už X týždňov sa zakladateľovi tohto vlákna neozýva. To je jedno z akého dôvodu - nevieme to ani ja, ani ty. Ale veľa to o jeho profesionalite napovedá a nechápem prečo sa ho zastávaš.
OSiRiSsk
Junior

Odeslat příspěvekod platprd 14. 2. 2017 21:24

přesně tak, celé je to o té jeho otřesné komunikaci a jak vyje*al s nordlandem, když mu chtěl reklamovat zjevně vadné repro, to je taky na pováženou.
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
platprd
Trvalý BAN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod krmelec 14. 2. 2017 21:33

No, Ekkare, ale tady jseš trochu vedle. To, že máš jako prodejce problém ať už s čímkoliv, tak ti nic nebrání to zákazníkovi sdělit. Zvlášť v případě, kdy máš u něj tři měsíce svých 20 tisíc.
To se prostě okecat nedá.

Už vidím tebe, jak by ses spokojil s takovou odpovědí u nekomunikujícího prodejce.
CW DAC 1 + Yamaha A-S501 + Wharfedale Linton Heritage
krmelec
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod DinosaurJr 14. 2. 2017 21:51

Mno podle toho co je uvedeno v prvním příspěvku (esli je to pravda), je nyní čitelné, že termín "do vánoc 2016" nelze stihnout.
◄☼► Život je příliš krátký na poslech muziky přes nudné HiFi ! Kind of Blue ♪♫♪
ProJect RPM 3 Carbon MC●SLVR●TubeBoxSEII ECC83 Telefunken Ribbed●Sony ES
DAC Topping D50s●DPA 386 222 mk2017●B&W●Xavian●TV Samsung 48"●77LP<iii>
DinosaurJr
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod EKKAR 14. 2. 2017 22:07

Opakuju - NEVÍME CO K TOMU VITVARA VEDLO.
On sám má možnost se tady ozvat a obhájit - tak počkejme co k tomu sám řekne. Navíc jsme nikdo nebyli u toho, jak údajně
platprd píše:... jak vyje*al s nordlandem, když mu chtěl reklamovat zjevně vadné repro,...
, nevíme přesně k čemu mezi nima dvěma došlo - a nevím, jestli by tady chtěl někdo zveřejňovat PŘESNÝ znění svejch reklamačních jednání se zákazníkem, kterej se dřív než se objevil na diskusním fóru dost podstatně prezentoval v Galérii svým verbálním exkrementismem a napadáním dalších účastníků. Bejt prodejcem, kdyby se vůči mně zákazník vyprofiloval stejně jako to udělal Nordland vůči lidem tady na Galérii (netvrdím že to tak bylo, ale pravděpodobnost toho není nulová), asi bych se taky nerozpakoval ho poslat někam, kam Slunce nesvítí ...
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod anonymni 14. 2. 2017 23:13

EKKAR píše:Opakuju - NEVÍME CO K TOMU VITVARA VEDLO.

Nezáleží na tom co ho k tomu vedlo, nechal si zaplatit zálohu a původní termín (i kdyby ne svou vlastní vinou) nedodržel a pak na nějakou dobu přestal komunikovat.

I kdyby mu jeho dodavatel něco nedodal, tak mu to přece nebrání napsat nebo zavolat a na rovinu říct "čekám na součástku atd.," alespoň aby si zákazník nezačal myslet že už neuvidí peníze ani objednanej výrobek. Holt si nechal zaplatit zálohu tak musí počítat s tím, že zákazník chce vědět jak to s jeho objednávkou vypadá a taky asi bude chtít dodržení smluvenýho termínu plnení (kterej už navíc jednou nesplnil, posunul a nesplnil podruhý).

Kdybys byl na jeho místě, byl bys spokojenej, žes zaplatil polovinu předem a pak čekal a čekal, pak by výrobce přestal komunikovat a ty bys ani nevěděl jak dlouho ještě čekat budeš? Jestli to bude měsíc nebo půl roku? Něco mi říká, že bys asi taky štěstím do stropu neskákal.
Já se vůbec zakladateli tématu nedivím že není dvakrát spokojenej.
anonymni

Odeslat příspěvekod Adam111 15. 2. 2017 00:11

Dakujem vam za podporne slova.

krmelec - nejake foto urcite pridam :)

DinosaurJr - ano, povodny termin bol do Vianoc 2016.
Adam111
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků