Samsung UE55J6282 vs Panasonic TX-55CS630E

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod C.I.S.I. 15. 4. 2017 18:17

Ahoj vsem,
tak jsem se rozhodl, ze vyuziji situace a koupim posledni dostupnou FHD TV s 100Hz panelem. Udelal jsem si mensi pruzkum a vylezlo mi z toho, ze pujdu bud do Samsung UE55J6282 anebo do Panasonic TX-55CS630E. Jeste bylo ve hre Sony Bravia KDL-55W755C, ale to jsem nakonec vyloucil z vyberu kvuli Androidu, na ktery jsem cetl spousta negativ.

Rozhoduji se ted mezi temito dvema a zajimalo by me, zda by se nenasel nekdo, kdo je ma doma a mohl by rict, jak je s nima spokojeny? Procetl jsem mistni temata, ale vetsinou jsem nasel jen informace, ze si je nekdo koupil a pak uz nic. Navic uz ani neni moznost si je prohlednout v obchode, tak budu rad, pokud se kdokoliv podeli o sve zkusenosti.

Na co budu TV pouzivat?
- FHD filmy
- vysilani pres klasickou antenu (SD a to pseudo HD, ktere dnesni stanice vysilaji)
- PS4

Kdybyste nekdo meli jakykoliv argument, proc se pro nejakou z techto TV rozhodnout, tak sem s tim. Zatim jsem rozhodnuty pro Samsung, protoze je levnejsi. Na druhou stranu, v rodine mame az na vyjimky jenom Panasonic a vzdycky jsme byli spokojeni...tak nevim, mam dilema.

Diky za jakekoliv tipy a triky!
C.I.S.I.
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 16. 4. 2017 06:17

K PS4 radsej Samsung. Je tam mensie riziko ze ti bude prekazat lag. Panasonic ho ma dost vysoky. 60 ms je uz dost, pravda nie kazdy je ale na to citlivy aby mu to vadilo.
Ryan Giggs
TV expert
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků