BT, Over ear sluchátka

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 3. 4. 2018 17:16

Jelikož velká sluchátka jsou mimo můj obzor a kamarád se na mne obrátil s prosbou na doporučení, já se obracím na Vás, znalejší.
Chce over ear, BT s výdrží 20 - 25h+, poslouchá Rock, elektroniku. V oku mu utanuly Sennheisery PXC550.

Prosím tímto o vaše názory a případná doporučení. Odkaz mu pošlu. Dík kluci.
Nejsem recenzent, jsem dojmolog
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod leroj 3. 4. 2018 22:23

možná by mohl kouknout na https://www.audigo.cz/Sluchatka/Bluetooth/BeoPlay-H4-Black, hrají hezky, jen pokud potřebuje potlačení hluku, tak potom https://www.audigo.cz/Sluchatka/Bluetooth/BeoPlay-by-BANG-OLUFSEN-H9-black

taky tady mám https://www.audigo.cz/Sluchatka/Bluetooth/Audio-Technica-ATH-SR5BT-cerna, ale ty jsou proti BO dost světlá a navíc jsou na uši... možná by si mohl poslechnout vyšší model: https://www.audigo.cz/Sluchatka/Bluetooth/Audio-Technica-ATH-DSR7BT, třeba na tom budou s basy lépe
no a potom jsou dost chválená https://www.audigo.cz/Sluchatka/S-potlacenim-hluku-46528/Sony-WH-1000XM2-Black

jinak tyto Senny jsem neslyšel, jen nějaký starší model a hrály parádně, ale nebyl čas na poslech...
leroj
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pepis99 4. 4. 2018 04:40

Ahoj Mrazik,neviem ale pokial dobre pametam tak tie PXC 550 nehraju moc dobre.Dobre su Audio-Technica-ATH-DSR7BT, tu dost vychvalovane Sennheiser Momentum 2 BT,Jays U Jays BT.Alebo ked vyuzije potencial BT s MT a ANC tak Sony WH 1000xm2 ale zevraj bolo par pripadov lamania hlav.mostu ako to bolo na 1000x ale aj tak chcem ist do Sony WH 1000xm2,do roboty uplne super.
pepis99
Junior

Odeslat příspěvekod Yondu 4. 4. 2018 08:59

Ahoj všem odborníkum,
nakonec jsem se registroval, abych to tu mohl ještě trochu doplnit a zaroveň se omlouvám za laické závěry a popisy:-) a děkuji již za zaslaná doporučení.

Ty Senny se mi líbí, ale podstata otázky byla spíš, zda využiju jejich kvalitu a funkce, jsem běžný uživatel, nejsem žádný sluchař a profík, nestačila by mi tedy obyčejnější, která ani nebudou mít active noise cancelling? Potřebuju ho? Teď ho na BOSE SoundTrue určitě nemám a žiju s nima uplně v pohodě i v letadle a na cestách. Takže bych bez této funce mohl dosáhnout i lepší výdrže baterie?

Zatím tedy díky
Yondu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod calebcox 4. 4. 2018 10:36

Muzu doporucit Sony WH-1000XM2, popripade i levnejsi WH-H900N. ANC muzes vypnout pokud jej nebudes chtit pouzivat a prodlouzit vydrz... ale ver ze jakmile jednou vyzkousis tak to budes pouzivat velice rad.
Mam je na bezne cestovani Prazskou MHD (metro, tram, bus) a obcasne vlakem. Utlum okolniho hluku je opravdu uzasny, predchozi, ackoliv uzavrena sluchatka, musela byt hlasitosti v podstate na maximu aby "prekricela" okolni hluk, s temito se pohybuji cca na 1/2 maximalni hlasitosti a tiche pasaze ve skladbach neni problem poslouchat i v hlucnem metru.
Kdyz jsem sluchatka vybiral, v testech vzdy vychazely WH-1000XM2 lepe nez PXC550
calebcox
Junior

Odeslat příspěvekod blackwhit 6. 4. 2018 11:53

pri testovani mi prislo, ze sony s vypnutim ANC prestavaji hrat... v prodejne taky rikali, ze kvalita zvuku je dana elektronikou a po vypnuti ANC to neni ono
Marantz PM7000N -> Bowers & Wilkins 606 Anniversary Edition

iPhone -> Apple Airpods Pro 2022
blackwhit
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mike H. 6. 4. 2018 16:55

Mam Sony WH-1000X ten prvni model a pri vypnutem noise canceling funguji bez problemu (i kdyz to moc nedelam, ten noise canceling je super). Dalsi skvela vec je ovladani na musli, jen prejedes rukou po sluchatku a prepnes skladbu. Popravde co je mam skoro nic jineho nepouzivam a planuji to rozprodat. Podporuji i LDAC takze kdyz bys mel novy tel s Android 8 nebo od Sony tak mas hd prenos mezi tel a sluchatky.
Sennheiser HD 650, Hifiman HE-300, Sennheiser HD 515, Koss GT5, AT MSR 7,Sony MDR-1000X, DUNU DN-1000, Klipsch Image S4, PHANTOM MASTER 4, Fiio X3 2 Gen, Fiio E18, ALO Audio PanAm
mike H.
Junior

Odeslat příspěvekod Yondu 8. 4. 2018 08:10

Díky všem moc za zkušenosti, nakonec jsem byl v Audigo a ozkoušel, aspoň chvilku to co jsem řešil, každopádně závěr po cca 15 min byl ten, že PXC mě dost tlačej, ale hrajou dobře, Sony seděli výrazně víc, ale ovládání na uchu nebylo pro mě tak dobře použitelný jako u PXC a pak jsem zkusil QC35 a pocitově to byla okamžitá láska ^^
na uchu sedí skvěle a ovládání pro mě klasickým tlačítkem bylo takhle na rychlo snadněji uchopitelné, je mi jasný, že po delším užívání bude ovládání přes dotykovou plochu na uchu asi lepší.

Takže zatím jediný co vím je, že PXC to nebudou, i když zrovna zlevnily :D
Yondu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hvarcz 12. 4. 2018 07:03

Za mne rozhodně doporučuji Momentum 2.
Ze zásadních bezdrátových jsem netestoval ty nové Beyerdynamic, ty hodně drahé Audio techniky a poslední velké beoplay, jinak sony, QC35 jsem měl a velké momentum jsem si vybral.

Kromě metalu poslouchám skoro všechno na A&K Kann
hvarcz
Kolemjdoucí


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků