Tak jsem konečně koupil banány a vše šlape jak má
Napíšu si sem i pár dojmů z celkové sestavy...
Samotné centrum AV Onkyo TX-NR686 působí mohutným dojmem, není to žádný prcek kam by se mohl schovat
Na co si težce zvykám je takové cvakání při přepínaní různých funkcí a režimů.Ale snad si na to zvyknu a budu to brát jako rutinu.Možná se mi to po čase bude i líbit
Právě zkouším měsíční členství u aplikace TIDAL. Jsem z toho trochu v rozpacích.Co se týče kvality nahrávek tak o oproti Spotify se to vážně nedá srovnat, ale.....Aplikace jako taková na mém Iphonu je celkem pomalá.Onkyo mám připojené přes wifi ale párování a plynulost pouštění hudby je za mě hrozné.
Onkyo jako AV receiver je někde popsán jako taková střední cesta...Nevím před rokem se prodával kolem 20tisíci. Očekával bych u takového přístroje trochu svižnější tempíčko, co se týče připojování,párovaní a celkového ovládání.Taky menu mohlo být modernější
Stále se pořád hrabu v nastavení u filmů,těch režimu přehrávání je tam až až, stále nevím co nastavit primárně, jestli THX cinema atd.....
Ale abych nehanil pořád

Za mne do bytu kde máte sousedy si nedokážu představit, že bych musel kupovat výkonější sestavu něž mám teď.Když už třeba pustím song The Unforgiven od Metallici, ta dynamika na vás prostě dýchá. Poslouchám hudbu jen ve stereu a ty sloupy hrajou úžasně už od novoty
Ještě mne čeká dlouhá cesta ale jsem nadmíru spokojený, ještě když teda u nás v ČR bych dal za celou sestavu přes 60tisíc a já jí z UK mám za 43tisíc včetně dopravy
Na závěr sem dám pár finálních fotek jak to u mne momentálně vypadá

[url=https://imageshack.com/i/poEGB52Cj]

Taky bych chtěl poděkovat pár lidem co mi vždy tady na foru odpověděli a poradili, bez vás bych se asi neodvážil ke koupi mého nového setu