SAMSUNG UE75NU8002 - podsvícení

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod MgX 15. 6. 2019 11:34

polda píše:Opravovaná TV se má hned střelit a koupit novou.

To je nesmysl. Někdy je to výhra jako kráva. Dají Ti nový panel, část pajšlu a ještě vše překontrolují a nastaví. Co víc si přát?
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod polda 15. 6. 2019 11:46

Ano, opatlané ruce mechošů jsou to nejlepší pro moderní TV, oproti automatům a sterilnímu prostředí v továrnách :D
polda
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 15. 6. 2019 13:03

Aha, cize podla tvojej uzasnej logiky sa TV z tovarne nikdy nekazia a su dokonale, a uz raz opravovane TV sa kazia automaticky zas a nestoja za nic. No zbohom...

Niekedy by si mohol najprv aj porozmyslat kym napises nejake mudro.

Predstav si, ze v niektorych pripadoch moze byt nahradny diel kvalitnejsi a s dlhsou zivotnostou ako povodny, ktory tam dava vyrobca.
Ryan Giggs
TV expert
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mbaz 15. 6. 2019 13:32

Tak tak, u mě zapojili k novému panelu “vnitřnosti”(3-4 kabely) , nacvakli zadní kryt a hotovo... podle mě v továrně to taky někdo musí udělat :lol:
mbaz
Junior

Odeslat příspěvekod polda 15. 6. 2019 17:29

Máte problém s tím, že někdo má na to jiný názor? Podle mne si mějte třeba 19x opravovanou televizi. Moje zkušenost a mého nejbližšího okolí je, jednou opravovaná TV má v sobě něco co ji v nejbližší době bude do opravy volat opět. Takže po opravě prodávám a kupuji novou.
polda
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 16. 6. 2019 05:29

polda píše:Máte problém s tím, že někdo má na to jiný názor?

Neprehanaj a nevymyslaj. Trocha sebareflexie. Ty si to nepodal ako nazor, ale ako fakt, co je nezmysel. Keby si to podal tak ako teraz v tomto poslednom prispevku, tak nikto ani nemukne.

Skusenost mat clovek moze, ale to nie je reprezentativna vzorka.
Ryan Giggs
TV expert
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MgX 17. 6. 2019 11:44

polda píše:Máte problém s tím, že někdo má na to jiný názor? Podle mne si mějte třeba 19x opravovanou televizi. Moje zkušenost a mého nejbližšího okolí je, jednou opravovaná TV má v sobě něco co ji v nejbližší době bude do opravy volat opět. Takže po opravě prodávám a kupuji novou.

Já s odlišným názorem problém nemám. Mám zásadní problém s nesmyslným tvrzením, že opravovaný výrobek patří prodat a honem koupit nový, protože...

Mimochodem... kdysi jsem si cíleně zakoupil opravenou pračku a ledničku. Proč? Cena nových byla o půlku vyšší. Jednalo se o zcela nové zboží, které se pokazilo během několika dnů u zákazníka, tudíž je servis vyměnil na místě, nefunkční odvezl, opravil a nabídl k zakoupení za výrazně sníženou cenu. Oba výrobky sloužily nad očekávanou dobu, bez jakéhokoliv zaváhání, problémů, oprav až do svého konce. Takže - dobrej kup!

A druhá zkušenost, která byla opakovaně popsána i zde na fóru. Nová telka a uvnitř pod krytem panelu mrtvá muška. No, drobnost, ale nepotěší... u nového televizoru.

Ne, není pravdou, že opravovaný výrobek patří okamžitě prodat - je nutné se ho okamžitě zbavit. Moje přímá osobní, násobná zkušenost, stejně tak zkušenost z blízkého okolí, hovoří jinak. Odlišný stav nastává, když se výrobek začne kazit opakovaně a servis není schopen vadu odstranit tak, aby se nevracela, či nedocházelo k další. Tam bych o vrácení, prodeji uvažoval.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod polda 17. 6. 2019 12:45

On tam neměl nějakou mušku ale vypálené pixely! V době záruky. Důvod si můžu tipnout.
polda
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MgX 17. 6. 2019 13:04

Vypálené pixely je co? To je jakože nefungují, nebo nemění se v čase a prostoru, nebo co? A i tak toto výměna panelu řeší. Pokud dají jiný s vadným podsvícením, znovu lze dořešit. Škoda jen, že si kucí při výměně nedávají na tyto věci pozor.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mbaz 17. 6. 2019 21:31

polda píše:On tam neměl nějakou mušku ale vypálené pixely! V době záruky. Důvod si můžu tipnout.


Hele, nesvítila celá jedna linka pixelů u nové tv - chyba panelu, který komplet vyměniliza nový... jaký je s tím problém? Ale zajímal by mě teda ten důvod:)
mbaz
Junior

Odeslat příspěvekod mbaz 13. 7. 2019 08:56

Tak panel znova vyměněn za nový,a max spokojenost.. o<:)
mbaz
Junior

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků