Streamování TV v bytě

Digitální vysílání DVB-T/S/C/, poskytovatelé, set-top boxy, diskuze kolem HD

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod MgX 4. 2. 2017 21:04

Quido56 fungovalo to a funguje. Dokonce u kódovaného signálu s vloženým modulem a kartou. Ono je potřeba přestat plácat a dělat si reklamu a raději zkoušet a prověřovat. Takže odborníku - technicky to možné je. Nemám náladu a čas nahrávat video, ale vím o čem píšu. Využil jsem to naposledy před několika dny.

Takže ten smajlík na konci Ti jako technicky vyspělému dělá trochu ostudy. Možná bys měl více číst, zkoumat, zkoušet a teprve pak se pouštět do popírání faktů, které ostatní mají osobně odzkoušené :-))
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Quido56 26. 2. 2017 19:37

No, tak jak to pises to urcite nefunguje, technicky to neni mozne , ale snad android tv a v nem kodi , ale to s mnoha otazniky. Me je to vsak srdecne jedno nebot takovy streaming je cesta do pekel.
toto http://avmania.e15.cz/panasonic-tv-anyw ... s-internet to znam
Quido56
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MgX 26. 2. 2017 20:31

Quido56 víš co se mně líbí? Že Ty víš, že to nefunguje a mně to fungovalo a funguje. Samozřejmě u Panasonicu to jde taky... o tom jsem psal. Philips, pokud se nepletu, to měl dřív a trochu jinou formou. Ten stream z Philipsu, se dá poslat přes net do jiného TV, pokud je tento schopen stream zachytit. Takže na telce, která nemá satelitní tuner, koukám na signál ze satelitního televizoru jiného televizoru, který ho má. Není to TV s Androidem a není to TV s KODI atp. Šlo to daleko dřív, než Android byl dostupný v telkách.

Já nejsem odborník jako Ty. Takže mně je jedno, zda to je, nebo není technicky možné. Pustím příslušný televizor, spustím třeba mobil, tam aplikaci, která je schopna zachytit stream. Ten pustím, přepnu si přes mobil na telce kanál, který chci (třeba Novu z nabídky Skylinku) a koukám. Televizi si samozřejmě vypnu do stand-by režimu. Telka ten stream bude vysílat a nevypne se zcela, pokud na delší čas nepřeruším komunikaci.
A znovu - týká se to pouze některých druhů televizorů.... já to znám od Panasonicu a Philipsu (ale ne všechny jejich typy toto uměly, umí... samozřejmě).

Nejde o to, zda je to cesta do pekel. Jedná se o domácí využití určité vlastnosti, kterou mi televizor nabízí. Žádná černota, nic nelegálního, alternativní firmwary atp. Postupem času se, samozřejmě, mohou možnosti měnit - být blokovány na nových firmwarech... a to z různých důvodů.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod jito 26. 2. 2017 20:36

jito
HD SATan
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod technikus 11. 7. 2019 08:05

Zdravím,
máte někdo Horizon GO (UPC) rozchozené přes nějaký TV Box s Android OS, nikoliv Android TV? Líbil se mi MI TV Box, ale tam to prý zrovna asi nefunguje.
Prosím o nějakou zkušenost s TV Boxem.

Potom mě napadá nějaká varianta s Windows.
díky za rady, tipy a zkušenosti
technikus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jito 11. 7. 2019 14:22

Já to mám funkční na X96-ale to je už starší model.
Můžu udělat pokus na novém modelu Mecool K6
viewtopic.php?f=1707&t=1298963

Edit-udělán test na Mecool a HorizonGO plně funkční,včetně archívu.
jito
HD SATan
Uživatelský avatar

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků