Bezdrátová sluchátka v ceně 2 - 3k - pro metal

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod martas38 17. 8. 2019 18:09

Vím o čem mluvíš :mrgreen:
Piš to napřed ve wordu a pak si to nakopíruj. Taky se mi to párkrát stalo
Eversolo DMP-A6->Chord Qutest->Cayin HA-1A->Forza Noir Hybrid HPC->Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000->Dunu Blanche->Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+->Pioneer SX-S30DAB->Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod anonymni 17. 8. 2019 19:40

Když se tohle stane, stačí tlačítkem "zpět" najet zpátky na rozepsanou zprávu, ona tam zůstane a po vráceni se na zpátky stránku se znovu zobrazí. To není nic novýho ani neobvyklýho. Stačí se pak jen znovu přihlásit a následně zprávu normálně odeslat.
Neměl jsi zmatkovat a jednat zkratovitě, když tě vytočilo, že ti zpráva zmizela, mohl jsi jí ještě "zachránit" a normálně odeslat, jen to chce někdy prostě klid a rozvahu ;-).
anonymni

Odeslat příspěvekod doudydou 21. 8. 2019 13:56

Hele asi to úplně nebude splňovat tvoje kvalitativní požadavky, ale to asi žádná sluchátka do 3k, každopádně bych se nebál jít do Koss Porta Pro bezdrátové. Já osobně je mám a jsem s nimi vcelku spokojen, za tu cenu mi obstarávají dobrý a kvalitní zvuk, je to taková klasika. Navíc si myslím, že tobě jako metalistovi by se mohli líbit i vzhledově. Nevím kolik přesně teď stojí, ale já je kupoval tady https://www.mojekossy.cz/porta-pro-bezdratove/ za cca 2,3k. Už je mám asi 2 roky a bez problému. Zkus si o nich něco počíst, mrknout na nějaké recenze ještě a uvidíš sám jestli jsou pro tebe OK. ;-)
doudydou
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod VikThor 26. 8. 2019 01:44

Kosy Porta pro by mohly být super. Mám klasický drátový, ale problém je v tom, že je chci hlavně na veřejnost...ježdění v MHD, meziměsto, po městě a podobně. A Porty jsou zvukově excelentní, ale tak odhadem 50% zvuku jde i ven a to jaksi není použitelné. Nestojím o to, aby lidi v okruhu 3 metrů poslouchali taky...nelíbilo by se jim to :-D Do práce by ale šly, ale zase tam bych potřeboval menší nenápadná sluchátka, kvůli šéfům. Takže dík za tip :-)

-- 26. 8. 2019 02:49 --

Jo a L.U.K.u...to bylo to první co sem zkusil, ale problém je, že buďto mým XPčkům tuhle funkci odstřihli nebo již po odeslání dat na nepřihlášenou stránku tuhle funkci jaksi zresetovalo. Hold si musím příště dávat větší pozor :-)
VikThor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pokrocilyamater 28. 8. 2019 21:37

Cože? PortaPro? Nevím jak jsou na tom zvukově ve verzi s bluetooth (četl jsem že o fous lépe, ale jistě to závisí víc na přehrávači u drátové verze), ale od koupě Beyerů DT990 před cca 10 lety nemůžu dát PortaPro už ani na uši, jaký mají "najednou" neuvěřitelně shitový zahuhlaný neposlouchatelný zvuk prostý všech detailů. PortaPro mě braly někdy před 20 lety, jako první "lepší" sluchátka, ale doba naštěstí pokročila a i čínská sluchátka za tři kila zahrají lépe. Také poslouchám metal, i když v průměru asi o něco tvrdší odnože a proto tvrdím výše popsané. Pokud máš doteď zkušenost pouze s PortaPro, připrav se na velké překvapení.. :-D :-D :-D
pokrocilyamater
Kolemjdoucí

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků