LG OLED C9 [mini recenze]

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod stani 4. 4. 2020 07:11

Ne, nic nedrnčí. Máš sloupnutou tu folii zezadu?
Jinak proč jsi šel do E9 - kvůli zvuku?
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
stani
Poslední varování
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Brouczech 4. 4. 2020 09:04

Ano, sloupnuta je. Vysla me na podobne penize jako C9, tak proto....ale to drnceni me hodne stve, takte to koukam nebyla stastna volba :-(
Brouczech
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod majkom 4. 4. 2020 09:26

Tak to reklamuj, lg ma u tv nad 37 paci servis u tebe doma.. volaj rovno na support linku lg a priprav sa na to, ze sa tomu budu hodne branit:) ale da sa k tomu dopracovat;) a pak samotny technik je uz fajn - to je moja skusenost s lg tu v cr:)
majkom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod martinhamr 4. 4. 2020 09:54

Ahoj všem. Neubráním se komentu o recenzentovi. Bohužel k recenzi předem přistupuje s negativním vnímáním značky LG. Což mi na důvěře k jeho recenzi zrovna nepřidá.
martinhamr
Junior

Odeslat příspěvekod Andrejsvk 4. 4. 2020 09:59

Topping E50 + Focal Alpha 65
LG OLED42C21

ignore list : Petulda, Peny, bacil2, platprd
Andrejsvk
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod stani 4. 4. 2020 10:17

martinhamr píše:Ahoj všem. Neubráním se komentu o recenzentovi. Bohužel k recenzi předem přistupuje s negativním vnímáním značky LG. Což mi na důvěře k jeho recenzi zrovna nepřidá.

:mrgreen: Kdybych měl nějaké "negativní vnímání ke značce LG", tak si ji ani nekupuji, nebo ji vrátím. Já si ji ale nechávám, protože je to dobrá TV.
Ostatně to na konci recenze píši: "Dodatek: ještě jsem zapomněl na celkové hodnocení. Ano, jsem s touto TV (až na dílčí věci) spokojen, ve své (cenové) kategorii bude asi momentálně to nejlepší, a mohu ji doporučit."

Recenze píšu bez obalu, ne jako někde v médiích, kteří jsou pak závislí na tom, zda jim příště k recenzi něco půjčí, nebo budou zadávat reklamu.
Jak už jsem se zmínil, nesnáším lhaní do kapsy, ve stylu co mám doma (co je moje), to je nejlepší, a budu to jen všude vychvalovat.
Žádná TV není dokonalá, ani ta za 250t. A ani tato TV není dokonalá, v čem, to píši zcela konkrétně - jako fakta, ne tedy jako "negativní vnímání ke značce LG". ;-)
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
stani
Poslední varování
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MgX 4. 4. 2020 10:33

Brouczech píše:Ano, sloupnuta je. Vysla me na podobne penize jako C9, tak proto....ale to drnceni me hodne stve, takte to koukam nebyla stastna volba :-(

Určitě bych reklamoval. Ono se může jednat o špatně dotažené šrouby, anebo vypadnutou antirezonanční podložku - třeba. Samozřejmě jen plácám. Kdysi známý řešil rezonance bedny od TV, přijel technik, dva šrouby utáhl, dva vydělal, nahradil jinými s měkkou podložkou a bylo po rezonancích.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Mclaren F1 5. 4. 2020 13:41

Než budeš volat servis a reklamovat , zkontroluj si jestli máš správně nacvaklou tu lištu přes uchycení stojanu a krycí desku kabelů ve stojanu.
https://youtu.be/TM40nyMNrSg
Naposledy upravil Mclaren F1 dne 5. 4. 2020 13:43, celkově upraveno 1
Mclaren F1
Poslední varování

Odeslat příspěvekod MgX 5. 4. 2020 13:42

Dobrá poznámka :idea:
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Brouczech 5. 4. 2020 14:46

Diky za tip, ale to nebude muj pripad - mame ji na zdi.
Brouczech
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dagy2 5. 4. 2020 22:09

@stani dobrá recenzia a skvelý prístup - prečo nenapísať čo sa mi nepáči na svojom prístroji. Mám ho, nechám si ho ale napriek tomu môže mať slabé miesta s ktorými som ochotný žíť, niekomu inému ale môžu prekážať. Presne ako píšeš, toto je rozdiel od mnohých "odborných" časopisov ktoré visia na dobrej vôli predajcov. Zlé hodnotenie - nabudúce nevolajte.
Tak som si prečítal na inom fóre odbornú recenziu na sat prijímač, kde sa píše že má vynikajúci obraz a hneď v odozve na recenziu píše majiteľ prijímača že obraz je sklamaním...

K tomu externému prijímaču - osobne sa zaoberám a píšem pomôcky a triky len pre prijímače TechniSat. K tvojmu TV by samozrejme rada bola ale bez podceňovania asi moc ľudí do nej nejde - je to TechniSat Sonata - rieši zároveň horší zvuk "placiek" - jedná sa o špičkový soundbar pod TV, ktorý je zároveň triple-twintuner (kábel / DVB-T2 / DVB-S2) UHD 4k a DAB+ rádio. Super obraz, super ovládanie prístroja ale tá cena - aj keď pozerám, iné soundbary stoja približne rovnako aj bez ostatného vybavenia čo má tento kombinovaný prijímač.
Dagy2
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Dm602 6. 4. 2020 06:51

Potvrdzujem TechniSat Sonata ma svagor a max spokojny
Oled tv Panasonnic
Qled Samsung
Bowers and Wilkins 600
Marantz AV
Monster Cable
Yamaha Mcr D670D
Dm602
Junior

Odeslat příspěvekod HLUČÍN 6. 4. 2020 08:34

LG 50PC55 - Plazma TV 50"---2007---50 000kč a dodnes jede přes marantz sr5010 ..satelitní přímač mascom ,,jak to čtu autor se nezmínil jak tv dlouho hraje tv moje rano v 8 zapnu a vipiná se ve 3 ráno ,,, a jak je nachílná na vipalování ...nu těším se na článek o Inteligentní OLED televizor LG CX s úhlopříčkou 55 palců třídy 4K s AI ThinQ® (54,6 '' Diag)-------https://translate.google.com/translate?hl=cs&sl=en&u=https://www.lg.com/us/tvs/lg-oled55cxpua-oled-4k-tv&prev=search
HLUČÍN
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod takeshii 6. 4. 2020 08:36

Iba jedna technicka:
Dobre som to pochopil, ze ta Sonata je zaroven aj prehravac videii z USB kluca/HDD/NAS, satelit (DVB-S, DVB-T, DVB-C, da sa tam vlozit aj pevny HDD na nahravanie TV) a domace kino aj so zadnymi efektovymi reprakmi a subwooferom? Uz chyba iba telka/projektor ako monitor na obraz :-)

Aha tak ten SW a efektove repro treba zvlast dokupit :-)
takeshii
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Dagy2 6. 4. 2020 12:47

@takeshi, Sonata je plnohodnotný TwinTuner UHD 4k s príjmom DVB-T2/S2/C2 s dvomi šachtami CI+ a čítačkou Conax s upscalingom do 2160p, doplnený prijímačom DAB+ a internetovým rádiom.
Krabička má zvukový výstup soundbar od firmy ELAC. Zadné repro a subwoofer nie sú súčasťou balíka, výstupy sú k dispozícii ako cinche alebo Bluetooth.
možnosť nahrávať a prehrávať je na interný HDD (prijímač má "šuplík" vzadu, do ktorého sa vloží 2.5" disk HDD/SSD max je myslím 4TB ale nie je súčasťou ceny. Ďalej sú k dispozícii 3x USB 3.0 + čítačka SD kariet + 1GB LAN ktorý umožňuje nahrávať na NAS.
Krabička má možnosť streamovať cez DLNA, má HDMI IN, optický vstup napr. pre BD a pod.
Akékoľvek ďalšie info na dotaz.
Dagy2
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků