Nakonec jsem vzal yamaha 4072 a magnat supreme 802 sloupy, cenově to vyšlo skoro jak ty regálovky a i když na ně nemáme úplně místo, tak jsem za to rád. Podle mě to hraje skvěle, nejspíš tam neslyším to co vy

Plus teda centr a dvě 102 dozadu, ale ty zadní mi přijdou, že jsou tam tak nějak jen do počtu ... záleží co je tam teda za "program" , ale i třeba na 5CH, kdy by měli hrát všechny to samý mi přijde, že to hraje nějak nevýrazně...
Nicméně jsem vcelku čekal že to bude basovější, i když je tam sub 302A, což je poměrně velká bedna, nepřijde mi že by ty basy byly něco extra (u hudby - u filmu to vypadá celkem OK, jen by to chtělo doladit), vzhledem k velikosti bedny...
Ale tam je samozřejmě možný že to mám jen všechno špatně nastavený. I když si myslím, že jsem basy posílil tak nějak co to šlo ... Protože k tomu samozřejmě nebyl český manuál a i receiver je v angličtině
Neexistuje nějaký návod, jak to správně nastavit ? Teda spíš nějaký obecnější rady co člověk často nastavuje blbě ?
V návodu se něco píše o impedanci reproduktorů. Ale ani podle návodu jsem nikde nenašel menu pro její nastavení. Jako zdá se že to funguje (tak nějak) , ale vcelku bych byl nerad kdybych něco odpálil. Je možné že to receiver detekuje sám bez nutnosti tohle nastavovat ?