Android TV box

Digitální vysílání DVB-T/S/C/, poskytovatelé, set-top boxy, diskuze kolem HD

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod dadulinek 24. 10. 2020 18:24

Zdravím,potřebuji poradit.Mám tv LG 55UN 7100 a ta má systém webOS.Chtěl bych si k té tv koupit Android TV box,tedy pokud to vůbec je technicky nebo nevím jak možné,když jsou to 2 odlišné systémy.Pokud to možné je a nebude to dělat neplechu v systémech.Chtěl bych aby ten Android TV box uměl nainstalovat a spouštět na té mé tv aplikaci Horizon Go a mohl jsem tak sledovat tv v patře bez kabelů apd.Díky za info
dadulinek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pike01 24. 10. 2020 19:17

Žádný problém. Prostě připojíš android box do hdmi portu, přepneš vstup na TV na hdmi a pak už vše jede přes ten android box. TV budeš mít jen jako display. Maximálně se ti bude hádat cec komunikace, ale to je běžné a na funkci to nebude mít vliv.
pike01
Junior

Odeslat příspěvekod dadulinek 24. 10. 2020 20:43

Díky za info.Chápu tedy správně že i když moje tv nemá android,ale jiný systém,tak když koupím nějaký android tv box třeba tento https://www.banggood.com/H96-Max-X3-Aml ... rehouse=CN tak mi to bude fungovat?Stejný dotaz jsem dnes dal i na jiné forum a tam byla odpověd že to musí být android tv a že mi nepůjde spustit,nebo instalovat Horizon Go
dadulinek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod polda 24. 10. 2020 22:19

Fungovat to bude ,neni nutné si to kupovat z Číny. Za podobné peníze lze koupit i tu. S jistotou,ze to tady bude fungovat.
polda
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod leroj 25. 10. 2020 06:24

dadulinek:
chápeš to správně, fungovat to určitě bude, jen neznám Horizon Go, ale na stránkách píšou, že jede na všem s Androidem 5 a výše, tak nevím proč by to běžet nemělo.

za podobné peníze těžko. tyto krabky sem tahá Neven a tam je za 2000 s poštou - je to ale verze s poloviční pamětí... ovšem je tady výhoda reklamace a rychlého dodání.
leroj
Mírně pokročilý


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků