Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
perpeťák píše:Sluchátková sestava má jeden a to naprosto zásadní problém. Nedá se použít jako celek.
Na více nepohodných židlích pohodlněji neposedíš. Pohodlná židle stačí jedna.
perpeťák píše:Koukám, že jsem zašťoural do vosího hnízda... A to jsem nenapsal pojednání o příznivém vlivu modrých ledek na vlnovou koherenci v poslechovém prostoru.
No... O elektrice něco vím, přestože nemám diplom. Taktéž o fyzice. Znal jsem...
perpeťák píše:Nakonec jsem neodolal, a takový highendový kabel si půjčil na vyzkoušení. Musím uznat, že je opravdu dobrý. Tak odvolávám vše co jsem prve napsal. Jenže, ne, opravdu ne, nepoužil jsem ho na připojení zesilovače. To by byl příliš nenáročný test. Připravil jsem obtížnou zkoušku. Použil na připojení trouby. Na víkend jsem chystal kachnu. Už krátce po zapojení se začala rozlévat vůně pečeně, a manželka pravila, že ohřev je takový "sebevědomý". Pilně jsem podléval a poléval. Je těžké popsat čichový a chuťový pocit, ale na první nadechnutí, na první ochutnání je znát, že je to něco výjimečného. Jemně slané tóny kmínované křupavé kůrčičky zbarvené do zlatohněda, jak známe z obrazů holanských mistrů, snoubí se s hutností a přitom křehkostí korpusu, podkreslené fundamentem výpeku. To vše dohromady tvoří úžasnou symfonii chuti v organickém kontrapunktu s lehkou nasládlostí jemně nakyslého červeného zelí, harmonizující s lahodností karlovarského knedlíku. Jako by energizující emanace zprostředkovaná koherencí energetického přenosu ovlivnila celek dosahující Michelinské hvězdnatosti. Kabel už nevrátím, zůstane na místě svého zapojení. Připravuji další, ještě náročnější test. Po doplnění o síťový filtr Niagara budu péct martinskou husu.
perpeťák píše:Nakonec jsem neodolal, a takový highendový kabel si půjčil na vyzkoušení. Musím uznat, že je opravdu dobrý. Tak odvolávám vše co jsem prve napsal. Jenže, ne, opravdu ne, nepoužil jsem ho na připojení zesilovače. To by byl příliš nenáročný test. Připravil jsem obtížnou zkoušku. Použil na připojení trouby. Na víkend jsem chystal kachnu. Už krátce po zapojení se začala rozlévat vůně pečeně, a manželka pravila, že ohřev je takový "sebevědomý". Pilně jsem podléval a poléval. Je těžké popsat čichový a chuťový pocit, ale na první nadechnutí, na první ochutnání je znát, že je to něco výjimečného. Jemně slané tóny kmínované křupavé kůrčičky zbarvené do zlatohněda, jak známe z obrazů holanských mistrů, snoubí se s hutností a přitom křehkostí korpusu, podkreslené fundamentem výpeku. To vše dohromady tvoří úžasnou symfonii chuti v organickém kontrapunktu s lehkou nasládlostí jemně nakyslého červeného zelí, harmonizující s lahodností karlovarského knedlíku. Jako by energizující emanace zprostředkovaná koherencí energetického přenosu ovlivnila celek dosahující Michelinské hvězdnatosti. Kabel už nevrátím, zůstane na místě svého zapojení. Připravuji další, ještě náročnější test. Po doplnění o síťový filtr Niagara budu péct martinskou husu.
Yiakubou píše:Tezko takove hodnoceni brat vazne, kdyz neprobehl korektni metodologii provedeny slepy ABX test. Je potreba alespon 2 trouby, 2 kachny a mnoho pokusu. Vzhledem k dobe peceni kachny mas co delat. Nezavidim.
Yiakubou píše:Tezko takove hodnoceni brat vazne, kdyz neprobehl korektni metodologii provedeny slepy ABX test. Je potreba alespon 2 trouby, 2 kachny a mnoho pokusu. Vzhledem k dobe peceni kachny mas co delat. Nezavidim.
Duddits_cz píše:Náhodou, mě to pobavilo. Velmi to připomíná recenze reproduktorů na některých serverech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků