Iriver - co na ně říkáte?

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Zive.cz 6. 4. 2005 21:02

Co říkáte na přehrávače značky Iriver? V jednom obchodě, kde jsem se byl podívat na pár modelů je děsně vychvalovali (byly dražší)
Zive.cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mobil-man 11. 4. 2005 18:21

Zive.cz píše:Co říkáte na přehrávače značky Iriver? V jednom obchodě, kde jsem se byl podívat na pár modelů je děsně vychvalovali (byly dražší)(/quote]
Slysel jsem o nich jen to nejlepsi.
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod Mars 11. 4. 2005 21:54

Aneb 'nejsme tak bohati, abychom si mohli kupovat levne veci'. Mozna ze tomu nerikate MP3 prehravac, ale diskman, co podporuje MP3, ale mam jeden takovy od iRiveru a je fakt skvelej. Zvuk nadhernej, ty KOSSy k tomu a nema to chybu. Pravda, jedna reklamace byla, ale kupoval jsem to v mp3store.cz a poprvy v zivote jsem zazil 'reklamacni sen', kdyz se mi diskman vratil za 14 dni. Ale slape jak hodinky. Zas zalezi kus od kusu - mel jsem v ruce ten samy, ale asi z jine serie, a blbnul antishock. To se asi u tech kapesnich prehravacu nedeje :wink: Jedinou podstatnou nevyhodu u tech kapesnich iRiveru, a proto jsem si koupil diskman, vidim v nemoznosti vymeny pametove karty, coz je pro cloveka bez denniho pristupu ke kompu trochu neprijemne.
Mars
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lexum 11. 4. 2005 22:11

Zive.cz píše:Co říkáte na přehrávače značky Iriver? r/quote]
Že patří mezi to nejlepší. http://www.pctuning.cz/Default.aspx?Cat ... rtId=21142
Lexum
Junior

Odeslat příspěvekod map 11. 4. 2005 22:22

Už nějaký ten pátek mám iRiver IMP-150. Naprostá spokojenost :)
No one can hear when you're screaming in digital...
map
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod lukyn.v 12. 4. 2005 08:15

Co se týče diskmanů: Já měl iMP-400 a byl jsem s ním spokojen po zvukové a funkční stránce. Jenomže časem mě začala dost vadit velikost, tak jsem ho prodal a koupil jsem si MP3 (flash) přehrávač. Teď už bych diskmena nechtěl ani zadara. :)
Jinak co se týče flash přehrávačů iRiver, jsou podle mě předražený. Já jsem si např. pořídil ENOX-830 a jsem s ním naprosto spokojen. Je malinkatý, zvuk je dost dobrej. Do teď (po půl roce) nebyl jediný problém. :)
lukyn.v
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Howard 12. 4. 2005 08:28

Znacka iRiver je skutecne nejlepsi, vyplati se pritvrdit penize, mam diskmana 400 a je vyborny !!!
Have you tried to turn it off and on again?
Windows je ... nikoliv Windows jsou (Windows is ...)
Howard
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod biptea 12. 4. 2005 14:15

IRIVER je zaruka kvality - vlastnim uz dlouhou dobu SlimX (uplne prvni) kupoval jsem ho uz tak pred 4 lety (mozna i vic) kdy jeste byly MP3 prehravace v plenkach :) Dal jsem za neho kdysi 9000,- (!!!) :) Silany cena kdyz vidim co bych me za to ted :) Ale i tak nelituju !! SlimX mi jede skoro kazdy den pri ceste za studiem min hod denne a zatim bez zavad (jen jedna a to moje chyba - vyrval jsem kabely z ovladace tak jsem jel pul roku bez neho)
Jak muzu IRIVER doporucit :D
biptea
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Nivico 12. 4. 2005 20:14

Tak to mohu jen potvrdit , jsou fakt BEST , ukažte mě jinej přehrávač co umí alespoň totéž co můj iRiver H-320
Peníze budou, my nebudem.
Nivico
Junior

Odeslat příspěvekod Franklin 12. 4. 2005 20:36

Já mám zkušenosti s flash přehrávači iRiver. Po zvukové stránce jsou naprosto perfektní. Jednu věc musím zkritizovat: OGG je podporován jen v rozmezí 96-225 kbit/s. Přitom OGG Vorbis je známý tím, že i při nízkých bitratech zní velice dobře. Jde o maličkost, ale zamrzí to.

Tragédie nastává v případě, že začneme flash přehrávače iRiver používat jako USB disk. Přenos dat je totiž neskutečně pomalý. Abych byl přesnější: existují dva druhy firmware:

1) Firmware, který nepodporuje UMS (USB Mass Storage) standard. Rychlost přenosu dat není nijak oslňující (cca 1,25 MByte/s), ale dá se to ještě přežít. Bohužel, k přenosu dat je nutné použít speciální program iRiver Manager, protože přehrávač se nepřihlásí jako disk.

2) Firmware, který podporuje UMS. Rychlost přenosu dat je zhruba 500 KByte/s, což je otřesné! Je to o polovinu pomalejší, než kolik nabízí USB 1.1. Přitom jde o přehrávač, který má rozhraní USB 2.0 FUJ :-((((
Franklin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Gianni83 12. 4. 2005 20:53

Ja mam IFP-380T. Mam ho asi rok,byl jednou na reklamaci, pac blblo podsviceni. Ale to byla chyba jenom studeneho spoje. Od te doby jede naprosto perfektne a nemuzu si na nej stezovat.Po zvukove strance dost slusny. Pouzivam wma 64 kb/s, zabira to pak min mista.No jinak se taky da prehrat firmware na podporu formatu ogg, ale jeste jsem to nezkousel.
Kdo ma penize na to, aby si trochu priplatil za znacku, tak iRiver jednoznacne doporucuji.
Gianni83
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Koby 12. 4. 2005 21:12

IRiver sou pro mě největší sráče a už nikdy bych si to nekouil. Mám IMp 450. Ve svislý poloze nehraje. CD WR se sekaj jak můžou, u ostatních CD MP 3 to přeskakuje, seká apod. Někdy se zasekne načítavač, takže CD se točí pořád a baterka je vybitá asi za 2 hodiny. K těm batrekám. výdrž má mít 40 hodin, když vydržel ze začátku 15, řikal sem si že je to málo. Ted, o pul roku pozdějc vydrží asi 6 hodin. Záleží na tom, jak se sekne to načítání CD. Nejvíc mě štve že přeskuje, nehraje a seká se. V servisu mi s tim nic neudělali. Takže když discman, tak ze svý zkušenosti jedině Sony s G protcetion.
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod cache 12. 4. 2005 21:14

Mal som riovolt (druha znacka pre iriver - predava sa v amerike), po pol roku sa ***** a odmietli mi ho tu opravit. Jedine co povedali, ze zrejme odisla cela mechanika. Iriver ho oznacoval tusim IMP100. Takze tuto znacku uz nikdy.
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Mars 12. 4. 2005 23:19

Koby píše:IRiver sou pro mě největší sráče a už nikdy bych si to nekouil. Mám IMp 450. Ve svislý poloze nehraje. CD WR se sekaj jak můžou, u ostatních CD MP 3 to přeskakuje, seká apod. Někdy se zasekne načítavač, takže CD se točí pořád a baterka je vybitá asi za 2 hodiny. K těm batrekám. výdrž má mít 40 hodin, když vydržel ze začátku 15, řikal sem si že je to málo. Ted, o pul roku pozdějc vydrží asi 6 hodin. Záleží na tom, jak se sekne to načítání CD. Nejvíc mě štve že přeskuje, nehraje a seká se. V servisu mi s tim nic neudělali. Takže když discman, tak ze svý zkušenosti jedině Sony s G protcetion.s/quote]


Jo, prave proto jsem si ten svuj predem vyzkousel, nez jsem ho zaplatil. A vyplatilo se, protoze 450ka preskakovala a 400ka ne. Takze jsem sel do 400ky a jsem spokojenej.
Mars
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MI'RA 13. 4. 2005 07:38

Jako majitel iRiver IMP 150, 550 a H320 muzu rict, ze lepsi fakt nenajdes. Ted mam tu 550ku na CD a koupil jsem misto iAudio M3L tu H320ku.

M3L je sice vyborna a hezka masinka, nicmene ovladani a funkcnost me po nekolika mesicich dostatecne znechutila. Sice je M3L perfektni, ale kdyz jsem pred tim mel 2 iRivery ... To je asi jako uzivatel Nokie 6210, 6310 prejde na Siemens M65 - hruuuza :-)). Cili takovy uzivatel vetsinou pak Siemnse zahodi a koupi Nokii 6230.

iRiver ma jednu velikou nevyhodu - je drahej :-/. Na druhou stranu si ale radeji priplatim, pac je to opravdu kvalitni znacka. Ted jsem kupoval tu H320ku a do te pasuje ovladani z 550ky - tohle jsem jeste nevidel. Super. Nemusel jsem kupovat 320ku s prislusenstvim, ale vyuzil jsem to co mam ze starsiho prehravace. Parada

Mate nekdo opacnou zkusenost? Ze vam treba 2 typy iRiveru zlobily? Ja to jeste neslysel a kdyz, tak servis byl vetsinou rychly a byla to drobnost.
MI'RA
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků