[MP3] Dilema - co vybrat?

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Sajmon 28. 4. 2006 12:54

Po dlouhém hledání jsem našel dva přehrávače, které by možná odpovídaly funkčně i cenou. Jaký ale vybrat? Máte někdo nějaké zkušenosti?

http://www.digiman.com.cz/DIGIMAN-SUBMARINE-1-GB-st-ibrny_g589.html
Obrázek

nebo

http://www.digiman.com.cz/DIGIMAN-KING-1-GB-erny_g188.html
Obrázek
Sajmon
Junior

Odeslat příspěvekod wray 28. 4. 2006 13:32

takto ten druhy (aspon podla tvaru) vyraba milion roznych firiem a jeden z nich ma aj bracho. kupil ho preto ze bol hriesne lacny a ked si ho teraz poziciam tak ma teda pekne vytaca. vypina sa kedy chce, hold funguje kedy chce baterka vydrzi par hodin...
ale ako vravim je hriesne lacny, zvuk v pohode, ficurky v pohode, tuzkove baterky...

mozno je to fakt len podobny zovnajsok a lisia sa od vyrobcu k vyrobcu, ale ten co ma bracho by som uz druhykrat nebral
wray
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Sajmon 28. 4. 2006 14:11

Taky jsem ho už viděl pod různýma značkama. Co rádio? Je v pohodě? Má použitelný příjem a kvalitu? Dá se přehrávač napájet z USB bez baterky?
Sajmon
Junior

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 28. 4. 2006 23:19

no ja bych se teda kouknul po jinejch :(
tOplOaDer
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod wray 2. 5. 2006 16:46

tak radio na nom funguje stylom ze na sluchatkach mas malu krabicku ktora je radio... povedane inak - prehravac radio nema, maju ho sluchadla v sebe a staci ti teda mat na usiach sluchatka a nezapojit ich nikam a radio hra. ano znie to neuveritelne ale je to tak. a kvalita? no hadaj, ked je to take neuveritelne :)))

napajanie s usb bez baterky - jo to funguje, ale dobijanie baterky cez usb... hm zapeklite. povedal by som ze nie. ale obcas ked ho zapojim do usb s vybitou baterkou a potom ho vyberem, ako keby bola "dobitejsia" ale mozno je to len psychoefekt :)
wray
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Sajmon 3. 5. 2006 07:13

tOplOaDer píše:no ja bych se teda kouknul po jinejch :(


Proč? Máš s nimi nějaké zkušenosti?


tquote="wray"]tak radio na nom funguje stylom ze na sluchatkach mas malu krabicku ktora je radio... povedane inak - prehravac radio nema, maju ho sluchadla v sebe a staci ti teda mat na usiach sluchatka a nezapojit ich nikam a radio hra. ano znie to neuveritelne ale je to tak. a kvalita? no hadaj, ked je to take neuveritelne :)))

napajanie s usb bez baterky - jo to funguje, ale dobijanie baterky cez usb... hm zapeklite. povedal by som ze nie. ale obcas ked ho zapojim do usb s vybitou baterkou a potom ho vyberem, ako keby bola "dobitejsia" ale mozno je to len psychoefekt :)


Díky moc za info. Ten druhý si teda určitě nepořídím.
Sajmon
Junior

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 3. 5. 2006 23:53

Sajmon: No spis mam zkusenosti s timto modelem, protoze takto vypadajici prehravac neabizi hned nekolik znacek a z 5 co jsm zkousel jen jedna hrala uspokojive a tvarila se ze bych s ni mohl bejt spokojenej,.tak asi proto.. moje neduvera vuci tomuto desingu
tOplOaDer
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod T3SS 4. 5. 2006 13:59

já bych taky na tyhle nespoléhal. ale jestli chceš z této cenové kategorie (ale s menší kapacitou).tak bych volil spíše nějaký emgeton nebo sencor (taky nic moc xtra ale myslim že jsou na tom lépe)

např:
http://www.123mp3.cz/d/emgeton-meizu-x2-512-mb/
http://www.123mp3.cz/d/sencor-sfp-3530-512mb/

Obrázek
T3SS
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mapupsa 4. 5. 2006 15:39

T3SS dal odkaz na Emgeton Meizu X2. Já bych doporučil ještě jeho mladšího brášku, Emgeton E2 Cult: http://www.123mp3.cz/d/emgeton-e2-cult-512mb-noble-blue-2/ . Budeš si sice muset připlatit pět stovek, ale E2 je o něco menší než X2 a navíc je kovový a celkově líp udělaný. A taky dostaneš sluchátkovou rozdvojku ZDARMA!!!!! :mrgreen: . Jinak mají s X2 úplně stejné vlastnosti.

MK
mapupsa
Junior

Odeslat příspěvekod Sajmon 5. 5. 2006 22:48

Díky všem za tipy. Dočetl jsem se, že ten Sencor má nekvalitní radio, takže tuto možnost vynechám. Tomu E2 v diskuzích nebylo nic moc vytýkáno - krom vetchého joysticku, takže asi půjdu do něj - za pár měsíců, až zase o něco zlevní. Přesto bych byl ale rád, kdyby jste někdo poznal ten MP3 na prvním obrázku nahoře, protože předpokládám, že to bude taky nějaký OEM, ale čeho? Jen tak informačně.
Sajmon
Junior

Odeslat příspěvekod Dieg0 8. 5. 2006 20:59

Môj kamarát dostal ten druhý (čierny) prehrávač ku telefónu a je s ním celkom spokojný.Ako klady by som uviedol : zvuk (na tu cenu), rozmiestnenie prvkov, displej, nastavenia

Ako zapory by som uviedol : packa (stlacenie packy dolava posunie piesen dopredu/pretacanie dopredu/ a stlacenie packy doprava posunie piesen dozadu/pretacanie dozadu/ a pritom by to malo byt naopak, spracovanie "krytu"...
Dieg0
Junior


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků