SanDisk Sansa e1xx

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod mh 11. 4. 2006 17:03

Kdyby se nekdo chtel zeptat na prehravac teto rady, tak nevahejte. Konkretne mam model e130, ale krome pameti je shodny s e140.
mh
Junior

Odeslat příspěvekod pepo701 21. 4. 2006 20:34

tak akurat nas Sandiskom e130 som rozmyslal.ake mas snim skusenosty?som niekde pocul ze tie tlacitka su dost blbo riesene a ze USB je pomale.baterka vydrzi dost?mam doma 256MB SD kartu.myslim si ze to je dostatocna kapaciat na bezen pocuvanie ak to zoberiem aj s vnutornou pamätou.diky za odpoved
pepo701
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mh 21. 4. 2006 21:16

Zatim jenom kladne... Za ty penize si myslim, ze je to hodne dobry prehravac. Jedinou nevyhodu shledavam ve velikosti, ale to je dane SD slotem a pro me velke ruce je to tak akorat. Zvuk je i s origo sluchatky dobry. Ma kapku delsi odezvu tlacitek (kdyz po nem toho chces vic), ale nikterak drasticky (okem cca 1s, ale to je jak rikam vyjimecne). Ja si do nej asi jeste poridim 1GB kartu, protoze ted se mi tam vejde "jen" okolo 100 pisnicek. USB se mi nezda nikterak pomale. Mam to pripojene pres 2.0 a je to v klidku. Sel bych do nej znovu.
mh
Junior

Odeslat příspěvekod Nexus_sk 26. 6. 2006 09:40

Jednemu kamaratovy sa podarilo na novsom modele (bavime sa o konkretne e140) zbabrat nahravanie firmwaru. Cize teraz sa neda ani zapnut pre pripadny opatovny flash. Co s tym? Na reklamaciu to velmi nie je ...

Dakujem za odpovede.
Nexus_sk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dieg0 29. 6. 2006 20:49

Na reklamaciu to rozhodne je.Pokiaľ prehrával firmware z originálnej stránky (alebo z ofiko CDčka) tak to môže ísť reklamovať.Výrobca túto možnosť poskytuje takže je jeho problém ako sa vysporiada s takýmito prípadmi.
Dieg0
Junior

Odeslat příspěvekod Nexus_sk 30. 6. 2006 19:46

Pokial viem, tak vadne nahraty firmware (ci je to uz napalovacka, BIOS zakladnej dosky, pripadne ineho zariadenia) nie je mozne reklamovat, kedze to robi zakaznik na vlastne riziko.

Kazdopadne som ho skusil poslat na reklamaciu. Maximalne mi ho dodavatel vrati s tym, ze zistil "cudzie zavinenie" a da mi vyjadrenie, ktore odovzdam zakaznikovy.
Nexus_sk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hlopik 17. 7. 2006 12:30

Zdravim ludia.. mam sansu 130 uz treti den:) a uz aj ma zacina mrziet.. do vcera slo vsetko uplne krasne ale dnes ked som ho chcel zapnut tak zacal sialene blikat a nic. tak som vybral baterku dal ju spat a zapol. spustilo ho a napisalo nieco stylu zmazte 4mb pesniciek pre file system abo daco take.. celkom zvlastne lebo vcera to slo uplne v pohode. ked ho pripojim k pocitacu tak do win najde ale neda sa do playera dostat nejde otvorit. co s tym?
zivot je pes, najlepsi priatel cloveka..
hlopik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nexus_sk 17. 7. 2006 22:25

Takze som ho na zaver svojich sil poslal na reklamaciu. Nastastie to bolo u dodavatela, ktory mi bez mihnutia oka zreklamuje aj funkcny predmet (jeden HDD mi robil problemi iba z jednou doskou a vymenil mi ho za novy ...), tak som to nakoniec dotiahol do konca.

Co sa tyka zakaznika, tak z toho sa vyklul obdobny k ..., ktorych denne vybavim dost velke mnozstvo ... Ale ponaucenie pre mna a ostatnych reklamacnych technikov: "Zakaznik je s ... za kazdych okolnosti (cest vynimkam!!! - este som sa s nimi nestretol, ale dufam v to) a obzvlast tedy, ked reklamuje predmet, ktory sam pokazil ..."

Dakujem vsetkym diskutujucim za to povestne "trochu do mlyna" :).
Nexus_sk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod WarCZ 17. 7. 2006 22:29

Nexus_sk píše:Takze som ho na zaver svojich sil poslal na reklamaciu. Nastastie to bolo u dodavatela, ktory mi bez mihnutia oka zreklamuje aj funkcny predmet (jeden HDD mi robil problemi iba z jednou doskou a vymenil mi ho za novy ...), tak som to nakoniec dotiahol do konca.

Co sa tyka zakaznika, tak z toho sa vyklul obdobny k ..., ktorych denne vybavim dost velke mnozstvo ... Ale ponaucenie pre mna a ostatnych reklamacnych technikov: "Zakaznik je s ... za kazdych okolnosti (cest vynimkam!!! - este som sa s nimi nestretol, ale dufam v to) a obzvlast tedy, ked reklamuje predmet, ktory sam pokazil ..."

Dakujem vsetkym diskutujucim za to povestne "trochu do mlyna" :).


zakaznik je svina kdy dava 50V 0,1A ( omezovač ) na kontakty pro baterii... odejdou všechny mikrače ale nikdo nic nepozna :o)
WarCZ
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Salluste 17. 7. 2006 22:40

pepo701 píše:tak akurat nas Sandiskom e130 som rozmyslal.ake mas snim skusenosty?som niekde pocul ze tie tlacitka su dost blbo riesene a ze USB je pomale.baterka vydrzi dost?mam doma 256MB SD kartu.myslim si ze to je dostatocna kapaciat na bezen pocuvanie ak to zoberiem aj s vnutornou pamätou.diky za odpovedd/quote]


Plusy rozhodně převažují

- Nejdřív jsem se bál těch sluchátek a musel jsem si zvykat (asi dva dny), ale mají dobrý zvuk.
- Baterky opravdu vydrží +/- udávanou dobu.
- S USB žádný problém jede jak v 1.1 tak 2.0. Samozřejmě, že na 1.1 je to trošku línější.
- Na tlačítka mám opačný názor než ty. Myslím, že jsou řešená normálně. Já s přehrávačem jezdím na kole a mám ho připnutý na ruce a ovládá se naprosto perfektně.

A teď nějaké ty mínusy:

- Regulace hlasitosti je taková horší, prostě zesiluješ postupně a najednou skok a rve ti to uši.
- Neumí oggy, ale to neumí spousta nebo spíš většina přehrávačů v téhle cenové kategorii.
- A pro mě největší mínus je, že neumí playlisty. Ale dá se bez toho žít, ale s tím by byl ještě lepší.
- No a kdyby uměl kopčit z paměťové karty do interní paměti bez asistence PC byla by to lahůdka. Ale zas toho člověk nemůže chtít tolik od přehrávače za 1700,-
Salluste
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lucifer.pekelny 22. 7. 2006 09:01

Ahoj, mám svůj 1. mp3 přehrávač a to typ e130. Vše v pohodě až na 1 věc. Když si do přehrávače stahnu mp3 z PC, tak přestože mám Interpreta, album i skladby pojmenované, tak se na displeji zobrazují jako Neznámý autor, neznámé album... až skladby jsou OK a jmenují se správně, což mi v tom dělá pěkný guláš a docela se nalistuju. Neví někdo, v čem dělám chybu?

Děkuju!!!
lucifer.pekelny
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dta 22. 7. 2006 09:43

lucifer.pekelny: MP3 se dají identifikovat různými způsoby. Názvem souboru a ID3 tagem, který má 2 verze. Pokud by se tvůj soubor jmenoval třeba Interpret-Album-01-Stopa.mp3, tak pokud je v souboru ID3 tag, tak přehrávač čte informace z něj. A právě v tom tagu může být Neznámý autor, Neznámé album, atd. Pokud máš vyplněné správně i ID3 tagy, tak může nastat problém s jeho verzemi. Je možné, že si zapsal tyto informace do ID3v1 a v ID3v2 je Neznámý autor... Potom by přehrávač dával přednost vyšší verzi a četl by ID3v2, přesto že tam jsou chybné údaje. Pokud je to tímto, tak se to dá upravit v jakémkoliv programu pro úpravu tagů (například Mp3tag).
dta
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod lucifer.pekelny 23. 7. 2006 20:15

Díky za radu, již je OK. Prográmkem jsem předělal :-) Chyba byla na mém vysílači, jen jsem po převodu do mp3 přejmenoval soubory :oops: Ještě jednou díky!
lucifer.pekelny
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod coolio 7. 8. 2006 09:55

ma ta E130 ci E140 FM tuner ktery funguje ??? Na strankach vyrobce pisou ze pro evropu to nema FM tuner...
coolio
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod hlopik 7. 8. 2006 10:13

mam sansu 130 a tuner mam a ide v pohode :)
zivot je pes, najlepsi priatel cloveka..
hlopik
Kolemjdoucí


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků